Celebrities Gossip Music Showbiz

Deklarata u keqinterpretua, Lizzo nuk do tërhiqet nga muzika!

Disa ditë më parë u bë i ditur lajmi se artistja e njohur Lizzo do të tëhiqej nga muzika pasi ndihej e lodhur me talljet në internet për pamjen dhe karakterin e saj. Në deklaratën e bërë publike artistja shprehej se:

Po lodhem duke e duruar që të gjithë në jetën time dhe në internet të më tërheqin zvarrë. Gjithçka që dua është të bëj muzikë dhe t’i bëj njerëzit të lumtur dhe të ndihmoj botën të jetë pak më e mirë se sa e gjeta unë. Por kam filluar të ndihem sikur bota nuk më do mua në të. Unë jam vazhdimisht kundër gënjeshtrave që thuhen për mua për ndikimin dhe pamjen të qenit shtylla e talljeve çdo herë për shkak të pamjes sime. Karakteri im po zgjidhet nga njerëz që nuk më njohin dhe nuk e respektojnë emrin tim.

Mirëpo, Lizzo tani ka ndryshuar mendje. Ajo vendosi që në rrjetin e saj social Instagram të sqaronte deklaratën dhe të shpjegonte të gjithë nëntekstin pas mesazhit të saj dramatik.

Doja ta bëja këtë video sepse thjesht më duhet të sqarohem kur them ‘u largova’, dua të them se nuk i kushtova vëmendje çdo energjie negative. Ajo që nuk do të heq dorë është gëzimi i jetës sime, që është të bëj muzikë dhe të lidhem me njerëzit. Dhe e di që nuk jam vetëm. Në asnjë mënyrë apo formë nuk jam i vetmi person që e përjetoj atë zë negativ që është më i lartë se ai pozitiv.

Nëse mund t’i jap një personi frymëzimin ose motivimin që të ngrihet për veten e tij dhe të thotë se ata nuk i lejojnë njerëzit negativë, komentet negative të fitojnë, atëherë unë kam bërë edhe më shumë sesa mund të kisha shpresuar. Unë do të vazhdoj të eci përpara dhe do të vazhdoj të jem unë.