Celebrities Gossip Showbiz

Dieta strikte e Hugh Jackman për t’u rikthyer si Wolverine në “Deadpool 3”!

Fansat janë të emocionuar për rikthimin e aktorit të njohur Hugh Jackman për të luajtur sërish rolin e Wolverine në filmin ‘Deadpool 3’. Sigurisht që aktori nuk e ka të lehtë të rifutet në rol dhe po ndjek një dietë të rreptë që vetë e ka shpjeguar se sa e vështirë është.

Gjatë një interviste në ‘The Late Show’ me Stephen Colbert, Jackman shpjegoi se dieta dhe trajnimi i tij për Wolverine e kanë stresuar atë aq shumë saqë ka pasur probleme në tre raste gjatë një shfaqjeje në Broadway. Sipas aktorit, dieta dhe stërvitja e Wolverine janë mjaft sfiduese, pasi Jackman duhet të konsumojë një sasi të madhe kalorish, gjë që ka shkaktuar disa probleme në shfaqjen e tij “Music Man” në Broadway. Jackman tregoi se:

Kam veshur një monitor të rrahjeve të zemrës si Harold Hill dhe më vjen keq për publikun në rreshtin e parë, më vjen keq për grupin tim, më vjen keq për gruan time, që kjo gjë nuk ishte edhe aq e bukur. I grisa pantallonat tre herë.

Sa i përket dietës strikte dhe rregullave të saj ai u shpreh se:

Është rreth 6,000 kalori, pra bëhet fjalë për 6,000 kalori në ditë. Unë mendoj se tani po fitoj, rreth 4,500 – 5,000 kalori. Pra, trajneri im tha se duhet të di se me çfarë po punoj këtu, sepse po përpiqem për t’i grumbulluar, kështu që unë djeg 1500 kalori në një program, tetë herë në javë. Dhe thotë, “Oh, duhet të hani”. Kështu që unë konsumoj ushqime me diku tek 4500 kalori në ditë…

Filmi është paralajmëruar për 6 shtator 2024, kështu që numërimi mbrapsht dyvjeçar është duke u zhvilluar.