Celebrities Gossip Showbiz

Divorci me Kim Kardashian i ka kushtuar Kanye West shumë, arsyeja themelore janë fëmijët!

Kanye West thuhet se po paguan deri në 200,000 dollarë si mbështetje për fëmijët pasi arriti një marrëveshje divorci me ish-partneren Kim Kardashian, e cila është nëna e katër fëmijëve të tij: Chicago, North, Psalm dhe Saint. Vlerësohet se shifra e lartpërmendur është pothuajse 500 herë më e lartë se mesatarja e mbështetjes së fëmijëve në shtetin e Kalifornisë, ku është vendosur rreth 400 dollarë në muaj.

Shuma totale është aq e lartë, sepse pagesa është e destinuar për t’i lejuar fëmijët të jetojnë siç jetonin më parë përpara divorcit. Fëmijët e Kardashian po shijojnë jetën magjepsëse dhe mjaft të shtrenjtë të nënës së tyre. Për shembull, ylli i njohur pagoi për të rezervuar një seksion të tërë në Disneyland për ditëlindjen e dytë të North. Ndërkohë, fëmijët mburren me një koleksion të shtrenjtë mini-makinash, duke përfshirë xhipin Psalm’s mini blu Power Wheels e shumë të tjerë.

Çikago mori një mini Mercedes G-Wagon për të festuar ditëlindjen e saj të parë, si dhe një Bentley tre vjet më vonë. Ndërkohë, Kardashian është kritikuar se ka shpenzuar shuma të tepërta për veshje të shtrenjta për fëmijë, duke përfshirë një xhaketë Balenciaga të bërë me porosi për North. Në një intervistë për Ellen DeGeneres Show vitin e kaluar, Kardashian diskutoi se si fëmijët e saj kanë interesa të ndryshme.

Nga ana tjetër reperi shpenzoi 4.5 milionë dollarë për të blerë shtëpinë ngjitur me Kim Kardashian pasi ajo bëri kërkesë për divorc dhe tani ai ka vendosur t’ja rikthejë atë përsëri Kim-it dhe fëmijëve të tyre. Sipas marrëveshjes së divorcit, të marrë nga revista “TMZ”, Ye do t’ia transferojë Kim pronësinë e shtëpisë 3650 metra katrorë me 5 dhoma gjumi dhe ajo tani do të jetë përgjegjëse për të gjitha shpenzimet që lidhen me pronën. Shtëpia ndodhet ngjitur me atë të Kim-it, kështu që ajo më shumë mundësi do ta shemb atë dhe në këtë mënyrë do ta shtojë sipërfaqen e shtëpisë së saj.