Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Tech

Facebook dhe Ray Ban bëhen bashkë dhe sjellin “syzet inteligjente”!

Syzet “smart”  pritet të jetë produkti i radhës nga Facebook, siç u konfirmua  nga CEO Mark Zuckerberg në takimin për të ardhurat e Facebook në tremujorin e dytë të vitit 2021.

Zuckerberg nuk dha asnjë detaj të saktë kur mund ti presim një palë syze “të mençura” të Facebook, por ai vuri në dukje se produkti i ardhshëm do jetë një partneritet me kompaninë e syzeve Ray-Ban.

CEO i Facebook shpjegoi se “syzet do të kenë formën e tyre ikonike dhe do t’iu  lejojnë të bëni disa gjëra shumë interesante”.

Pavarësisht nga mungesa e detajeve rreth veçorive të mundshme të pajisjes, komentet e mëparshme nga The Verge vunë në dukje dy gjëra: së pari, “ pajisja nuk do të klasifikohet si një pajisje e Realitetit të Shtuar (AR)” dhe se syzet “nuk do të ketë një ekran të integruar të asnjë lloji”.

Edhe pse  këto syze të supozuara inteligjente nuk konsiderohen se ofrojnë përvojën e plotë të AR, projekti është pjesë e Facebook Reality Labs (FRL).