Gossip Showbiz

Fituesi i Eurovisionit konsumoi kokainë live?! Ai përgjigjet…

Çmimin e parë në “Eurovision” e mori Italia, e përfaqësuar nga grupi, Maneskin.
Fitorja sigurisht që të emocionin dhe të jep shumë adrenalinë, por një moment shumë i veçantë dhe u çuditshëm është kapur nga kamerat gjatë natës së spektaklit.

Në një tavolinë, shihet duke ulur kokën në një mënyrë të dyshimtë këngëtari i grupit Maneskin, për të cilin shumë kanë menduar se ka qenë duke konsumuar kokainë.

Një video e tillë është bërë virale dhe të gjithë po flasin për këtë gjë.
Në një konferencë për shtyp, Damiano ka shprehur se nuk është përdorues i kokainës, duke shtuar se një anëtar tjetër i grupit theu gotën me krah.

Mos thoni që ishte kokainë, ju lutem!