Celebrities Gossip Showbiz

Foto nga koncerti i Elvis Presley vërteton se udhëtimi në kohë ekziston!

Teoricienët e konspiracionit mendojnë se kanë vërtetuar se udhëtimi në kohë është i vërtetë me imazhin e një personi që mban një celular në një koncert të Elvis Presley. Në pamjet nga koncerti i fundit i Elvis në vitin 1977, nga ikona e rock n’ roll, tregon diçka që duket si një grua që mban një celular dhe e kap videon Elvis teksa lëviz me kostumin e tij ikonik të bardhë. Siç ka shkruar një komentues:

Patjetër që duket shumë si një nga kamerat e sotme të telefonit.

Teoricienët më entuziastë të konspiracionit ndoqën shembullin dhe një tjetër shtoi se ata mendonin se ishte një telefon që përdorej vetëm për video dhe foto. Ata thanë:

Arsyeja pse njerëzit nuk u trembën është sepse kamerat tashmë kishin dalë, kështu që unë jam i sigurt që njerëzit menduan se ishte thjesht teknologji e re që nuk ishte dalur ende, ne e shohim atë gjatë gjithë kohës, edhe në kohën tonë tani. Plus dua të them se ata janë në një koncert të Elvis, kështu që po i kushtojnë vëmendje mbretit më shumë se sa ka gjasa dhe nuk shqetësohen se dikush ka diçka më të mirë se ata.

Postimi është pak më shumë se një postim argëtues në Reddit ku u zhvillua një diskutim për të zbuluar se cili ishte objekti i çuditshëm. Megjithatë, disa janë të shpejtë për të vënë në dukje mundësinë e ekzistencës së teknologjisë nga e ardhmja e aftë për të nisur njerëzit në kohë dhe hapësirë. Shkenca thotë se, në teori, udhëtimi në kohë është i mundur.