Celebrities Gossip Showbiz

Jeni kuriozë të zbuloni se sa shkon vlera e pasurisë së ish-bashkëshortit të Britney Spears?!

Pas romancës së bukur, martesës dhe divorcit me ikonën e popit Britney Spears, vëmendja është shtuar jashtëzakonisht shumë tek Sam Asghari, instruktori, modeli dhe aktori iraniano-amerikan, gjendja financiare e të cilit ka ngjallur kuriozitet tek fansat që duan të dinë se si është mënyra e tij e jetesës. Rrugëtimi i bukur i çiftit filloi kur ata u martuan më 9 qershor 2022, duke shënuar fillimin e një martese 14-mujore që përfundimisht mori fund me kërkesën e Sam-it për divorc më 17 gusht 2023.

Sam Asghari, i njohur për modelingun, aktrimin dhe angazhimin e tij në fitnes, “krenohet” me një vlerë neto të vlerësuar në rreth 5 milionë dollarë sipas raporteve. Përtej përpjekjeve të tij në Hollywood, Asghari është pronari dhe themeluesi i Asghari Fitness, një program fitnesi vetëm për anëtarët që janë të regjistruar dhe ofron plane gjithëpërfshirëse stërvitore, udhëzime për konsumimin e vaktet, video mësime, rekomandime të personalizuara dietike dhe lista blerjesh. Me planet që fillojnë nga 9 dollarë në javë, është e qartë se sipërmarrja e fitnesit të Asghari kontribuon ndjeshëm në atë mirëqenien e tij financiare. Pavarësisht se numri i saktë i bazës së klientëve të tij mbetet i pazbuluar, theksojmë gjithashtu se Sam numëron rreth 3 milionë ndjekës edhe në rrjetin e tij social Instagram dhe kjo është një burim që sjell të ardhura mjaft fitimprurëse.

Asghari gjithashtu ka zbukuruar ekranet televizive, duke u shfaqur në seriale televizive si NCIS, “Black Monday” në Showtime dhe “Hacks” në HBO.

Megjithatë, duke pasur parasysh kohëzgjatjen relativisht të shkurtër të martesës së tyre – pak më shumë se një vit – përfitimet e mundshme financiare të Asghari nga ky aspekt duken të kufizuara. Një shtesë e rëndësishme në pasurinë e Britney-t gjatë martesës së tyre të shkurtër ishte një marrëveshje prej 15 milionë dollarësh me Simon & Schuster për një kujtim të titulluar “The Woman In Me”. Për më tepër, Britney iu rikthye muzikës, duke publikuar këngë të reja dhe duke nënshkruar marrëveshje të të drejtave themelore në lidhje me muzikën e saj. Teksa Sam Asghari përballet me procedurat e divorcit, mbetet e paqartë nëse ai ka të drejtë për ndonjë tarifë të fituar nga Britney gjatë martesës së tyre. Thuhet se Sam ka hequr dorë nga çdo pretendim për koleksionin muzikor të Britney dhe emri i tij nuk është i listuar në veprat e shtëpisë së tyre të përbashkët në Thousand Oaks, Kaliforni.