Celebrities Gossip Showbiz

John Travolta homoseksual?! Dalin në dritë detaje të reja!

Së fundmi Mike Rinder një shkencolog ka thënë se e ka parë John Travolta-n duke puthur një masazhator mashkull. 67-vjeçari u largua nga organizata në vitin 2007 dhe po përshkruan përvojat e tij në librin e tij me kujtime “A Billion Years: My Escape From a Life in the Highest Ranks of Scientology”.

Në të, Rinder thotë se ai ishte caktuar të ndihmonte Travoltën me disa çështje të marrëdhënieve me publikun kur ai ishte dëshmitar i puthjes së papritur. Jeta e dashurisë së Travoltës ka qenë një temë diskutimi prej vitesh dhe Rinder thotë se ai u soll nga kisha për të folur në heshtje për të. Rinder shkruan se:

Që nga fillimi i viteve ’90, Travolta ishte ndjekur nga histori nga dashnorë të ndryshëm të dyshuar meshkuj, duke përfshirë një nga ish-pilotët e tij si dhe një yll porno. Duke kuptuar dëmin e mundshëm të PR që një histori e seksit homoseksual do të kishte për çiftin e përsosur Scientology të John dhe Kelly [Preston, gruaja e atëhershme e Travoltës], ne gërmuammbi burimet dhe kërcënuam mediat me padi.

Rinder thotë se u takua me yllin e “Pulp Fiction” në një suitë hoteli. Në atë moment masazhatori i Travoltës hyri në dhomë me rroba banjo dhe e puthi aktorin në buzë. “Do të vij shumë shpejt,” tha John ndërsa masazhatori u drejtua drejt dhomës së gjumit,” shkruan Rinder.

Kjo ishte shumë tronditëse, pikërisht përballë një zyrtari të lartë të Scientology. Thjesht nuk u bë. Mendoj se ishte tregues i besimit që ai më dha mua.

Rinder thotë se ndërsa kisha pretendon se nuk është kundër homoseksualëve, “kërcënimi i një historie që përshkruan një shkencolog si homoseksual do të shkaktonte panik nga brenda, sepse për një shkencolog, mos ‘kurimi’ nga homoseksualiteti do të tregonte se teknologjia nuk punon.”