Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Celebrities

Jolie fiton betejën ligjore ndaj Brad Pitt, por “lufta” vazhdon!

Angelina Jolie arriti fitoren në betejën e saj ligjore me Brad Pitt pasi gjyqtari i çështjes u pezullua për shkak të një ankese të paraqitur nga aktorja.

Çifti ka qenë në një betejë gjyqësore për kujdestarinë e fëmijëve të tyre që kur Jolie bëri kërkesë për divorc në 2016.

Gjyqtari John Ouderkirk i kishte dhënë Pitt kujdestarinë e përbashkët në maj të këtij viti, por një gjykatë e Kalifornisë ra dakord me apelin e Jolie për të hequr gjyqtarin nga çështja.

Në vendimin e saj, gjykata e apelit tha se gjyqtari Ouderkirk nuk zbuloi marrëdhëniet e tij të biznesit me avokatët e Pitt.

Kjo ishte një “shkelje etike” që mund të vinte në dyshim “aftësinë e gjykatësit për të qenë i paanshëm”, tha gjykata.

Vendimi do të thotë që beteja ligjore për pesë fëmijët e mitur të çiftit do të duhet të fillojë para një gjykatësi të ri.

Edhe pse Jolie dhe Pitt arritën një marrëveshje kujdestarie në 2018 e cila dështoi dhe vendimi se kujt do t’i përkasin fëmijët, i mbetet sërish gjykatës!