Celebrities Gossip Showbiz

Ju njohim me pasurinë neto të aktores së njohur, Jennifer Garner!

Jennifer Garner është një aktore dhe producente filmash amerikane, e cila ka arritur të qëndrojë e rëndësishme në industrinë e argëtimit për më shumë se dy dekada. Si studente, ajo fillimisht ëndërroi të bëhej kimiste. Megjithatë, ajo zbuloi herët se profesioni i saj ishte aktrimi dhe kështu ajo studioi në Institutin Kombëtar të Teatrit në Waterford, Connecticut.

Në atë institucion, ajo u diplomua për teatër dhe më pas u zhvendos fillimisht në New Jork, ku nuk mori më shumë se disa role dytësore, kështu që ajo filloi përsëri një udhëtim në Los Angeles. Në vitin 1997, Jennifer mori rolin e saj të parë kryesor në filmin televiziv “Rose Hill” dhe bëri paraqitjen e saj të parë në filmin artistik në dramën e periudhës “Washington Square”.

Që atëherë e tutje, pjesëmarrja e saj në televizion dhe sete filmike ishte konstante deri në vitin 2001 kur ajo luajti si Sydney Bristow në “Alias”, një serial televiziv i prodhuar nga ABC Përveç kësaj, në sezonet e para, aktorja fitoi 45 mijë dollarë për episod, që përfaqësonte rreth një milion dollarë për sezonin e plotë me 22 episode.

Sidoqoftë, deri në fund të serialit, paga maksimale e Garner ishte 150 mijë dollarë për episod, afërsisht 3.3 milionë dollarë për sezon. Nga ana tjetër, roli i parë në film i Jennifer Garner ishte përkrah Ben Affleck, në “Daredevil”, në vitin 2003. Një vit më vonë, aktorja mori rolin e saj të parë kryesor në komedinë romantike “13 Going on 30”, për të cilën u pagua 3 milionë dollarë.

Më vonë, gjatë kohës që ishte e martuar me Ben Affleck, imazhi i saj si një personazh i famshëm u forcua më shumë dhe filloi të punojë për disa marka prestigjioze si Capital One dhe Neutrogena. Duke alternuar aspektin e saj si aktore dhe atë të ambasadores së kompanive, Jennifer Garner ka arritur të krijojë një pasuri që ekspertët financiarë e vlerësojnë në 80 milionë dollarë. Vetëm në vitin 2009, së bashku me Ben Affleck, ata blenë një shtëpi në lagjen Pacific Palisades të Los Angelesit për 17.5 milionë dollarë, por 9 vjet më vonë ata e shitën pronën për 32 milionë dollarë.