Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Design

Këto dizajne të mençura meritojnë të gjithë vëmendjen tuaj!

Nga një ngrohës dore që ju lejon të shkruani me miqtë tuaj deri te një qilim që do t’ju kujtojë ditët e mira apo fëmijërinë tuaj. Këto dizajne të menduara kaq mirë mund të arrijnë të fitojnë direkt zemrat e blerësve. Ata janë aq krijuese dhe të dobishme, sa që askush nuk mund të mos i admirojë.

Iluzionet e papritura gjithashtu mund të duken si një magji e pastër. Disa sjellin kaq shumë pyetje sa ju do të dëshironi t’i dini përgjigjet menjëherë. Edhe një imazh i thjeshtë i një qeni mund t’ju fusi në mendime.

Ndërkaq, edhe artisti spanjoll Francisco Roldán i kthen kukullat Barbie në një kopje të njerëzve të famshëm. Faqja e tij në Instagram tashmë ka mbledhur mbi 50,000 ndjekës, dhe njerëzit thjesht nuk mund t’i heqin sytë nga veprat e tij të artit.

Gjithsesi, njihuni me disa krijime e dizajne të mrekullueshme që thjesht do t’ju lënë pa fjalë:

Qilim i sheshtë Tomy

Mbajtëse letre tualeti

Pasqyra e gjysmëhënës

Prodhuesi i biskotave të vezëve të Pashkëve

Divan me një shtëpi qensh

Ngrohës dore transparente

Sapunë në formë Sushi

Skulpturë lundruese e filxhanit të kafesë