Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Design

Këto fotografi do të “luajnë” me mendjen tuaj!

Iluzionet e papritura mund të duken si një magji e pastër. Disa sjellin kaq shumë pyetje sa ju do të dëshironi t’i dini përgjigjet menjëherë. Edhe një imazh i thjeshtë i një qeni mund t’ju fusi në mendime.

Gjithashtu, deri në fund të vitit 2021, besohet se rreth 1.4 trilionë fotografi do të bëhen në të gjithë botën. Këto fotografi mbresëlënëse vërtetojnë se ndonjëherë njerëzit arrijnë të jenë në vendin e duhur, në kohën e duhur për të parë diçka mbresëlënëse.

Disa njerëz kanë ndarë disa imazhe të çuditshme dhe të vështira për t’u shpjeguar. Njihuni me disa prej tyre:

Ky shkëmb duket si një çorape

Më duket se fantazma ime ka veshur shapkat e mia

Duket sikur ka 2 fotografi këtu, por në fakt është një pus dhe disa gur nën një dyqan

Më mori një sekondë për të kuptuar se çfarë po shikoja

Nuk mund të vendos se kush mban kë

Qeni im pëlqen të ulet këtu, por ai nuk është tani

Kuaj të vegjël që ecin në një gardh

Kjo ndërtesë nga shkolla ime duket transparente

Për një moment mendova se ishte një reflektim