Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Design

Artisti që sjell kukullat në jetë duke i shndërruar në njerëz të famshëm!

Artisti spanjoll Francisco Roldán i kthen kukullat Barbie në një kopje të njerëzve të famshëm. Faqja e tij në Instagram tashmë ka mbledhur mbi 50,000 ndjekës, dhe njerëzit thjesht nuk mund t’i heqin sytë nga veprat e tij të artit.

Përgjatë viteve, Roldán ka realizuar shumë krijime që bazohen në njerëz të famshëm, të tillë si Anne Hathaway, Marilyn Monroe, Emma Watson, Cara Delevingne dhe shumë të tjerë.

Madje, shpesh njerëzit mendojnë se kukullat janë të destinuara për fëmijët, por puna e një çifti rus mund të provojë të kundërtën. Kukullat e Anastasia dhe Sergey Lutsenko duken si njerëz të vërtetë: secila ka pamjen, personalitetin dhe karizmën e vet unike.

Rikthehemi te puna e artistit Roldan. Jeni kurioz të shikoni disa prej tyre?! Hidhini një sy:

1
2
3
4
5
6
7
8