Celebrities Film & Tv Showbiz

Konfirmohet vazhdimi i serialit të famshëm “And Just Like That…”/Do të rikthehet përsëri në një sezon të dytë!

“And Just Like That…”ka qenë në një rrugëtim i vështirë, për aq sa shkojnë shfaqjet televizive të shtrenjta dhe të shumëpritura. Së pari, ishte mungesa e yllit origjinal të “Sex and the City”, Kim Cattrall, grindja e gjatë e së cilës me Sarah Jessica Parker me sa duket arriti kulmin në vendimin për të vazhduar ekskluzivitetin pa të. Më pas, ishte vdekja tragjike e një prej aktorëve më të dashur të serialit, Willie Garson, të cilën shfaqja e trajtoi duke dërguar personazhin e tij, Stanford Blanch, në një udhëtim në dukje të përhershëm në Japoni. Me debutimin e serialit të ri, ylli i ftuar Chris Noth u akuzua për sulme seksuale nga shumë gra dhe skenat e tij duhej të shkëputeshin nga fundi i sezonit.

Pavarësisht këtyre ngjarjeve dhe polemikave, HBO Max ka rinovuar zyrtarisht serialin për një sezon të dytë. Sarah Aubrey, e cila drejton përmbajtjen origjinale për shërbimin e transmetimit, në një deklaratë për “Entertainment Weekly” tha se:

Ne jemi të kënaqur nga biseda kulturore e krijuar nga këta personazhe dhe historitë e tyre, të vendosura në një botë që tashmë e njohim dhe e duam kaq shumë. Ne jemi krenarë për punën që Michael Patrick King dhe shkrimtarët, producentët, aktorët dhe ekipi ynë i mrekullueshëm kanë bërë për të sjellë këto histori në ekran. Mezi presim që fansat të shohin se çfarë na pret në sezonin e dytë!

Ndërkohë që skenaristi dhe regjisori i serialit Michael Patrick King, i cili s’e ka fshehur kurrë dëshirën për të pasur një sezon të dytë është shprehur se:

Jam i lumtur që do të tregoj më shumë histori, me këto personazhe të gjallë dhe kurajoze, të interpretuara nga këto aktore të jashtëzakonshme. Fakti është që jemi të gjithë të kënaqur. Dhe kështu jeta jonë seksuale është kthyer sërish.