Celebrities Gossip Showbiz

Kur bëhet fjalë për bukurinë, Kourtney Kardashian nuk ka frikë nga dhimbja…

Kourtney Kardashian nuk ka frikë kur ka të bëjë me trajtimet e bukurisë ‘të dhimbshme’. Themeluesja 43-vjeçare e Poosh, e cila sapo ka lançuar një koleksion të qëndrueshëm boohoo, ka këmbëngulur se nuk ka frikë nga ‘gjilpëra dhe gjakderdhja’ nëse kjo i jep lëkurës së saj përsosmëri. Bukuroshja tha:

Kjo është e gjitha për një kauzë të mirë. Unë jam dakord për disa trajtime të dhimbshme, si gjilpëra dhe gjakderdhja. Dhe nuk mpihem, nuk jam pas kremrave mpirëse. Më pëlqen ta ndjej dhe ta përjetoj dhe e di që po funksionon.

Ylli 43-vjeçar tha se ajo iu afrua markës së modës së shpejtë boohoo për një bashkëpunim, sepse donte të përdorte platformën e saj të madhe për t’i bindur ata të ndryshonin praktikat. Dhe ajo dëshiron që ata të marrin në konsideratë gjurmën e karbonit të firmës. Kourtney, e cila ka tre fëmijë me ish-partnerin Scott Disick, tha:

Gjëja e parë që mendoni me modën e shpejtë është se si është e keqe për planetin. Pra, ndjeva se pse të mos e shfrytëzoj këtë mundësi dhe të shfrytëzoj platformën time dhe të përpiqem të shtyj markat e modës së shpejtë të përpiqen të bëjnë ndryshim? Unë i thashë boohoo: “Sa mirë do të ishte nëse ju djema do t’i bënit të gjitha këto ndryshime dhe pastaj të gjithë do të ndiheshin sikur duan të marrin rrobat e tyre këtu, sepse asgjë tjetër nuk krahasohet?”