Celebrities Showbiz

Më në fund arrihet një marrëveshje në divorcin midis Joe Jonas dhe Sophia Turner!

Sophie Turner dhe Joe Jonas po mbajnë dy fëmijët e tyre të vegjël në New York si pjesë e një marrëveshjeje të përkohshme gjyqësore të paraqitur të hënën, sipas dokumenteve. Dy yjet janë në mes të një divorci pas katër vitesh martesë.

Javën e kaluar, Turner paditi Jonas, duke kërkuar kthimin e fëmijëve të tyre në Londër. Por një urdhër i depozituar në tregon se aktorja e “Game Of Thrones” dhe këngëtari kanë arritur një marrëveshje të përkohshme për të mbajtur vajzat e tyre, të lindura në 2020 dhe 2022, në New York. Në dokumente thuhet:

Palët kanë rënë dakord për hyrjen e urdhrit të përkohshëm të propozuar, pa paragjykuar pretendimet dhe mbrojtjen e asnjërës palë, që ndalon largimin e fëmijëve të palëve nga juridiksionet e Gjykatave të Rrethit të Shteteve të Bashkuara për Distriktet Jugore dhe Lindore të New York në pritje të urdhrit të mëtejshëm të kësaj Gjykate.

Javën e kaluar, Turner përshkroi planet e çiftit (tashmë të ndarë) për të gjetur “shtëpinë e tyre të përhershme” në Angli dhe se para përfundimit të martesës së tyre, ata kishin rënë dakord reciprokisht për t’u zhvendosur në Mbretërinë e Bashkuar. Fëmijët e tyre janë të dy plotësisht të përfshirë dhe të integruar në të gjitha aspektet e jetës së përditshme dhe kulturore në Angli.

Joe po kërkon që fëmijët të rriten nga nëna dhe babai i tyre, dhe sigurisht që është gjithashtu në rregull që fëmijët të rriten si në SHBA ashtu edhe në Mbretërinë e Bashkuar. Fëmijët kanë lindur në SHBA dhe kanë kaluar shumicën dërrmuese të jetës së tyre në SHBA. Ata janë qytetarë amerikanë.