Celebrities Gossip

Melinda French Gates flet për martesën e saj me Bill Gates!

Ish-bashkëshortja e Bill Gates, Melinda French Gates, e kritikoi atë për miqësinë e tij me Jeffrey Epstein. Në maj të vitit 2021, Melinda dhe Bill lëshuan një deklaratë të përbashkët duke njoftuar vendimin e tyre për divorc, duke i dhënë fund 27 viteve martesë. Duke diskutuar ndarjen e tyre pas 34 vitesh si çift, ajo tha se ata mbetën miqësorë por nuk ishin miq. Melinda vazhdoi të thoshte se i kishte bërë të njohura bashkëshortit të saj ndjenjat e saj ndaj financierit pedofil Jeffrey.

Nuk ishte një gjë, ishin shumë gjëra. Nuk më pëlqeu që ai kishte takime me Jeffrey Epstein. Unë ia kam bërë të qartë këtë.

Duke folur për CBS Mornings, ajo vazhdoi të thoshte se këmbënguli të takohej me Jeffrey-n.

E takova edhe Jeffrey Epstein saktësisht një herë. Doja të shihja kush ishte ky njeri dhe u pendova që në momentin e dytë që dola në derë. Ai ishte i neveritshëm, i keq. Më pas pata ankthe për këtë. Prandaj më thyhet zemra për këto vajza të reja. Kështu u ndjeva, dhe unë jam një grua më e madhe. Ai ishte i tmerrshëm.

Mirror ka kontaktuar përfaqësuesit e Bill për koment. Në një deklaratë, Bill tha për takimin me miliarderin e turpëruar:

Takimi me Epstein ishte një gabim për të cilin pendohem thellë. Ishte një gabim thelbësor në gjykim. Unë mbetem i përkushtuar ndaj punës sime në Fondacionin Gates në partneritet me Melinda, ku fokusi ynë është të ndihmojmë në uljen e pabarazive globale, duke i dhënë çdo personi mundësinë për të jetuar një jetë të shëndetshme dhe produktive.