Bota Celebrities

Ndikimi i Camilla te zgjedhjet dhe vendimet e Mbretit Charles!

Historia jokonvencionale e dashurisë së Mbretit Charles dhe Queen Consort Camilla ka qenë e gjatë dhe e ndërlikuar, duke përfshirë katër dekada në sytë e publikut. Që nga takimi në vitin 1970 në një ndeshje polo, dyshja kanë pranuar një lidhje, i kanë mbijetuar divorceve dhe vdekjes tragjike të Princeshës Diana, dhe tani ata qëndrojnë së bashku, të bashkuar si një ekip i fortë.

Ndërsa çifti do të drejtojë familjen mbretërore në të ardhmen, një mik i ngushtë i Mbretit ka dhënë një pasqyrë të martesës së tyre dhe ka zbuluar sesi Camilla e ka ndryshuar monarkun në shumë mënyra. Duke folur në Piers Morgan Uncensored, fotografi mbretëror Arthur Edwards pohoi se Camilla ka pasur një ndikim jashtëzakonisht pozitiv te Charles, veçanërisht kur bëhet fjalë për temperamentin e tij.

Ai është i qetë, shumë më i qetë për t’iu afruar gjërave. Ai kishte pak temperament të ndezur, por unë nuk e kam parë këtë për një kohë të gjatë dhe kam pasur disa fjalë serioze nga ai, e dini?

Pas divorcit të ish Princit të Uellsit dhe Diana në vitin 1996, familja mbretërore pësoi një goditje në popullaritet, por arriti të rrisë dashurinë e kombit.

Ata e bënë atë me punë të palodhur, ata thjesht ulën kokën dhe u përballën me të.