Celebrities Fashion Film & Tv Gossip

Ne nuk duam t’ju zhgënjejmë por ja kush është kostumi më i keq i “Avengers” sipas Chris Evans!

Nëse ka një gjë që kemi mësuar për Chris Evans, është se ai do të aktrojë në një super mënyrë pavarësisht se çfarë ka veshur. Pavarësisht nëse personazhi i tij ka mjekër ose shkon në punë me një kostum blu material elastik, ka të ngjarë të duket mirë sepse, le ta pranojmë Chris Evans është vetë tipi i përshtatshëm dhe i duhuri.

Megjithatë, në mënyrë ironike, aktori ka mendime mjaft të forta për një nga pamjet më ikonike – dhe më lajkatare – të karrierës së tij: atë të Captain America, të cilin Evans e portretizoi për gati 10 vjet në një numër identik filmash. Kostumi i Captain America evoluoi mjaft gjatë qëndrimit të Evans si personazh, dhe është një i preferuar i fansave për shumë në krahasim me kostumet e tjera të Avengers. Por për vetë Evans, kjo nuk mund të ishte më larg nga e vërteta.

Evans ka qenë shumë i sjellshëm për pamjen gjithnjë në ndryshim të Captain America gjatë viteve. Ai madje shprehu dashurinë e tij për variantin Stealth të kostumit nga “Captain America: The Winter Soldier” një i preferuar personal për shumë fansa të Cap. Por kur bëhet fjalë për përsëritjet e tjera të uniformës, të cilat anojnë afër temës kuqe-bardhe-blu në shkallë të ndryshme, Evans nuk ishte gjithmonë i impresionuar.

Aktori theu heshtjen e tij në lidhje me kostumin e Captain America me LADbible TV, ku u diskutua mbi “debatet më të mëdha të internetit” me yllin e “Lightyear” Taika Waititi. Kur u pyetën nëse Captain America ka kostumin më të mirë se çdo superhero, si Evans dhe Taika nuk ranë dakord. Chris u shpreh:

Unë mund të jem i njëanshëm, por nuk është e vërteta. Nëse do ta masim me të gjithë Avengers, le të jemi të sinqertë: nuk është më i miri. Dreq, të gjithë janë më të mirë se të mitë. Qoftë Scarlett [Johansson], qoftë [Chris] Hemsworth, qoftë Tom Holland…

Uniforma e Captain America mund të mos jetë më e mira në krahasim me çdo kostum superheroi, por kostumi Captain America nuk dështon kurrë të ngjall disa ndjenja pozitive, të paktën për këtë shkrimtar. Nuk duhet të jesh veçanërisht patriotik për të vlerësuar punën pas çdo kostumi të veçantë. Ata portretizojnë me shkathtësi udhëtimin e Steve Rogers nga simboli moralist në mashtrues të zhgënjyer dhe, përfundimisht, në një hero sipas kushteve të tij. Kjo është arsyeja pse kaq shumë fansa e duan vërtet atë që përfaqëson çdo kostum, si për historinë në përgjithësi ashtu edhe për identitetin e vetë Steve.

Prapëseprapë, ne nuk mund të fajësojmë Evans që dëshironte diçka pak më të lezetshme për Captain America. Në fund të fundit, Thor ka një pelerinë. Por për këtë ende po flasim për Chris Evans. Djaloshi mund të shesë edhe përsëritjen më të vogël të kostumit, krahët e helmetës dhe të gjitha.