Celebrities

Nick Carter hedh poshtë çdo akuzë kundrejt tij për përdhunim, bën hapin e radhës për të provuar pafajësinë!

Në dhjetor të vitit të kaluar, Nick Carter u akuzua për përdhunim dhe u padit nga dy gra të ndara. Në një përpjekje për të pastruar emrin e tij, Carter ka vendosur të kundërshtojë akuzat gratë, me yllin e popit që pretendon se ato po përpiqen të përfitojnë nga lëvizja #MeToo.

Në kundërpadi, Carter dhe përfaqësuesit e tij deklarojnë se dy gratë po merrnin pjesë në një komplot pesë-vjeçar për të “shpifur dhe fyer artistin dhe prishjen e reputacionit të tij për qëllime të tërheqjes së vëmendjes dhe famës ose zhvatjes së parave nga Carter”.

Procesverbali, i cili u sigurua nga revista PEOPLE, vazhdon të thotë se dyshja u etiketuan si “oportunistë” që donin të “shkatërronin jetë të pafajshme” dhe deri më tani kanë shkaktuar 2.3 milionë dollarë dëme. Kundërpadia pretendon gjithashtu se një nga gratë dhe përfaqësuesit e saj po përfitonin nga vëllai më i vogël i Carter, Aaron, i cili vdiq në nëntor. Në një fragment nga padia thuhet se:

Koha nuk mund të kishte qenë më e mirë pasi, në atë periudhë, Aaron ishte i varur nga droga, duke luftuar me probleme serioze të shëndetit mendor dhe i përfshirë në një fushatë të gabuar hakmarrjeje kundër Carter dhe anëtarëve të tjerë të familjes së tij, të cilët ishin të shqetësuar për Aaron.  Ata shfrytëzuan gjendjen e brishtë të Aaron-it dhe streset e familjes për të mbuluar fushatën e tyre shpifëse me besueshmëri, duke përdorur vazhdimisht dhe vazhdimisht Aaron-in për të legjitimuar tregimet e tyre joserioze. Në muajt para vdekjes së tij të fundit, Aaron jo vetëm që i kërkoi falje Nick për përfshirjen e tij në fushatën e shpifjeve, por deklaroi publikisht se gratë ishin gënjeshtare.

Carter, i cili është i bindur se ai është i pafajshëm, është i vendosur të pastrojë emrin e tij me çdo kusht, duke shpresuar se padia do ta bëjë këtë. Gjithashtu në një deklaratë tjetër të shkëputur nga padia thuhet se:

Ashtu si viktimat e vërteta të sulmit seksual kanë të drejtë të kërkojnë drejtësi dhe të dëgjohen, po ashtu personat e akuzuar në mënyrë të rreme për sulm seksual kanë të drejtën e një procesi të rregullt ligjor dhe të mbrojnë veten duke thënë të vërtetën.