Celebrities Film & Tv Showbiz

Një dokumetar i ri për Celine Dion?!

Të gjithë po kthejnë sytë nga Celine Dion. Një dokumentar “zyrtar” i Celine Dion është rrugës nga superstari ikonik i muzikës globale ‘Sony Music Entertainment’ dhe regjisorja Irene Taylor. Dion e njoftoi vetë lajmin duke shkruar:

Është zyrtare. Ne po fillojmë prodhimin e dokumentarit tim. Mezi pres të punoj ngushtë me Taylor dhe Sony-n në këtë projekt. Ajo që është shumë personale dhe do t’i tregojë të gjithëve një anë timen që nuk e kanë parë më parë.

Filmi po bëhet me mbështetjen e plotë nga këngëtarja e “My Heart Will Go On On”. Ajo do të zhytet thellë në jetën e saj dhe karrierën e gjatë, si dhe në turnetë botërorë dhe vendbanimet e saj në Las Vegas. Bukuroshja ndau një deklaratë të përbashkët me Taylor. Celine është shprehur se:

Unë kam qenë gjithmonë një libër i hapur me fansat e mi, dhe me ndjeshmërinë dhe krijimtarinë e saj të menduar, mendoj se Irene do të jetë në gjendje t’i tregojë të gjithëve një pjesë timen  që nuk e kanë parë më parë … E di që ajo do të tregojë histori në mënyrën më të sinqertë dhe të përzemërt.

Ndërkohë që Taylor nga ana saj ka thënë se:

Të shkosh në këtë udhëtim me një artiste legjendare si Celine Dion është një mundësi e jashtëzakonshme për mua si regjisore. Duke pasur qasje për të shqyrtuar jetën e saj dhe karrierën e pa imitueshme, do të më lejojë të krijoj një portret të shumanshëm të një superylli ikonik, global, të cilin mezi pres ta ndaj me botën.

Tom Macky gjithashtu ka folur në lidhje me këtë projekt të ri për dokumentarin e artistes, ku ka treguar se:

Celine Dion është një nga artistet më të kërkuara të të gjitha kohërave. Ne jemi të nderuar të bashkëpunojmë me të për të prodhuar këtë dokumentar të shumëpritur. Të udhëhequr nga vizioni i jashtëzakonshëm artistik i Irene Taylor, ne mezi presim të festojmë arritjet në jetë të Dion dhe të krijojmë një strategji shpërndarjeje për të përcjellë tek fansat e saj në të gjithë globin.