Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Botë e Çuditshme Design

Një seri fotografish që na bën të mendojmë rreth paraqitjes së roleve gjinore në shoqërinë e sotme!

Është e rëndësishme të jeni në gjendje të imagjinoni veten në këpucët e një personi tjetër, por kjo fotografe e talentuar nuk ndalet thjesht në kaq. Hana Pesut kishte shkëndijën krijuese për këtë fotosesion gjatë një udhëtimi në kampe kur pa 2 nga shoqet e saj me veshje shumë të dallueshme. Njëra kishte veshur një kombinim të ndritshëm të printit leopard dhe shall mëndafshi, dhe tjetra me një T-shirt të zezë me një palë xhinse.

Ajo mendoi: “Po sikur rrobat të ndryshonin pronarët?” Kjo seri fotografish na bën të mendojmë për normat gjinore dhe ndez diskutime rreth paraqitjes së roleve gjinore në shoqërinë e sotme. Hidhini një sy:

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Ndërkaq, ju rikujtojmë se kur Henry Bae, bashkëthemeluesi i markës së këpucëve Syro ishte më i ri, kujtonte se donte të dilnte me taka në publik, por ndihej i turpëruar për ta bërë këtë.

Unë shkoja pas familjes sime në shëtitjet tona pas darkës, kështu që unë mund të hipja në gishtërinjtë e mi dhe të imagjinoja veten duke ecur me taka.

Bae dhe bashkëthemeluesi i tyre, Shaobo Han, tani po e realizojnë misionin e tyre që t’i bëjnë takat të arritshme për të gjithë. Ata dizajnojnë stile me taka në një gamë të gjerë për meshkujt. Yjet e stilit të rrugës, meshkuj apo jo binarë, po veshin gjithnjë e më shumë taka me stil.