Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Botë e Çuditshme Design

Njihuni me disa nga banjot më ekstravagante që keni parë ndonjëherë!

Aftësia për të hartuar dhe dekoruar është bërë diçka e domosdoshme këto ditë, kryesisht sepse të gjithë dëshirojnë t’i japin shtëpisë pamjen më të mirë të mundshme. Një nga elementët që karakterizon më së miri një pronë është pamja që mund të ketë dhe nuk ka asgjë më të mirë sesa të dilni në ballkon dhe të gjeni një peizazh si në ëndërr që ju pret ta shikoni.

Ndoshta nuk e dini këtë, por mënyra se si rregulloni artikujt në banjën tuaj mund të tregojë shumë fakte për veten dhe personalitetin tuaj. Një banjo e rehatshme dhe funksionale në të njëjtën kohë, nuk është aq e lehtë për ta krijuar në mënyrë që të keni në dorë të gjitha gjërat e nevojshme që gjithashtu arrijnë të jenë të këndshme për syrin. Por, ka disa këshilla të dobishme që ndihmojnë shtëpitë tona të bëhen më komode.

Shpesh ndodh që arkitektët dhe dizajnerët të vijnë me idenë disi ekstravagante, të shkëlqyeshme dhe në të njëjtën kohë të çuditshme. Njihuni me disa nga banjot më të çuditshme që mund të keni parë ndonjëherë:

“Një banjo me pamje në gjurmët e liqenit Gem në Parkun Kombëtar Rocky Mountain, SHBA.”

“Një banjo ku gjithçka është e hapur.”

“Banjot për nomadët vijnë me një pamje të mrekullueshme.”

“Pamje është e mjaftueshme për të mos dashur kurrë të ikësh nga banjo.”

“Shkuarja në banjë në ndërtesën “InterContinental” në qendër të Los Angeles-it me këtë pamje super të lezetshme.”

“Tani të gjitha banjat luksoze kanë një dritare të madhe me një pamje nga jashtë. Pajtohemi, mund të duket paksa ekstravagante, por të paktën nuk keni nevojë t’ja ngulni sytë telefonin tuaj kur uleni atje!”

“Pamje e pemës dhe banjës sonë në Charlotte, NC.”

“Çfarë duhet të kenë menduar ata për jetën private kur ndërtuan këtë banjo? Ata ndoshta ishin të zënë duke menduar për një kopsht me pamje.”

Mbajtja e shtëpive tona pa njolla është një detyrë jashtëzakonisht e rëndësishme, por e vështirë. Kërkon përpjekje të vazhdueshme dhe vetëm kur mendoni se keni përfunduar më në fund, shfaqet ndonjë erë e çuditshme. Dhe banjo është zakonisht një vend që askush nuk dëshiron ta pastrojë, megjithatë, në të vërtetë mund të jetë më i lehti nëse përdorni mjetet e duhura.