Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Design

Detajet e vogla në tualetin tuaj mund të zbulojnë shumë për ju…

Ndoshta nuk e dini këtë, por mënyra se si rregulloni artikujt në banjën tuaj mund të tregojë shumë fakte për veten dhe personalitetin tuaj.

Një banjo e rehatshme dhe funksionale në të njëjtën kohë, nuk është aq e lehtë për ta krijuar në mënyrë që të keni në dorë të gjitha gjërat e nevojshme që gjithashtu arrijnë të jenë të këndshme për syrin. Por, ka disa këshilla të dobishme që ndihmojnë shtëpitë tona të bëhen më komode.

Mbajtja e shtëpive tona pa njolla është një detyrë jashtëzakonisht e rëndësishme, por e vështirë. Kërkon përpjekje të vazhdueshme dhe vetëm kur mendoni se keni përfunduar më në fund, shfaqet ndonjë erë e çuditshme.

Ndërkaq, lexoni më poshtë për të gjetur se çfarë thonë ekspertët për lidhjen midis artikujve dhe personalitetit dhe shikoni nëse gjërat përputhen me mendjen tuaj.

Letra e tualetit.

Nëse e tërhiqni letrën tuaj nga lart kjo mund të tregojë që ju jeni tip më i sigurt dhe ju pëlqen të mbizotëroni një situatë. Ju pëlqen të jeni në krye dhe vlerësoni organizimin dhe rendin. Nëse e tërhiqni letrën nga poshtë, ju mund të jeni më shumë tip i qetë. Ju mund të jeni më të relaksuar dhe të besueshëm.

Dollapi në banjo.

Një dollap banjoje është një vend ku të gjithë ne mbajmë sende personale, si pajisje higjienike, ilaçe, piskatore, fasho ose ndonjë gjë tjetër që mund të na duhet. Një rregullim i çrregullt mund të tregojë që ju pëlqeni të eksploroni dhe të tejkaloni standardet tradicionale. Ju mund të jeni një person krijues me shumë ide të reja dhe të ndritshme.

Nëse keni gjithçka të rregulluar, kjo mund të nënkuptojë që rrëmuja krijon tension te ju. Nëse zakonisht jeni një person më i çrregullt, atëherë papjekuria nuk ju shqetëson aspak. Sidoqoftë, nëse zakonisht jeni një person që mban gjithçka të pastër dhe në rregull dhe papritmas fillon të jesh i pakujdesshëm dhe i çrregullt, kjo mund të jetë një shenjë e depresionit.

Shishet.

Nëse mbani shumë shishe shampoje, xheli dhe kremra përreth ku disa prej tyre janë bosh, kjo do të thotë që ju mund të keni një faktor të madh stresi në jetën tuaj. Rrëmuja mund t’ju bëjë të ndiheni fajtorë që nuk jeni më të organizuar, së bashku me ndjenjat e stresit. Gjithashtu mund të sinjalizojë trurin tuaj se puna juaj nuk është bërë kurrë. Kjo gjithashtu mund t’ju bëjë të ndiheni në siklet nëse dikush kalon pranë.

Nga ana tjetër, nëse banjoja juaj është shumë e zbrazët dhe gjithçka që keni është një sapun dhe shampo, kjo mund të nënkuptojë që kujdesi për trupin tuaj nuk është një nga përparësitë tuaja kryesore.

Ngjyra e banjës suaj.

Mënyra se si e pikturoni ose dekoroni banjën tuaj gjithashtu mund të zbulojë shumë për ju. Për shembull, nëse muret tuaja janë portokalli, ju mund të jeni një person shoqëror, por gjithashtu jeni aspirator dhe inteligjent. Banjat plotësisht të bardha zbulojnë se pronarët e tyre janë paqësorë dhe rrezatues.

Nga ana tjetër, e zeza është shumë zyrtare, duke treguar një individ dinjitoz dhe të ekuilibruar. Blu e çelët përshkruan një person të ndjeshëm dhe liberal. E kuqja është një ngjyrë e fortë, kështu që nëse e keni këtë ngjyrë në banjën tonë, mund të jeni shpirtëror, rrezatues dhe i dashur.

Lavaman dhe vaskë.

Shumë libra janë shkruar për psikologjinë e fuqishme që qëndron pas pastërtisë. Nëse pastroni lavamanin dhe vaskën tuaj shpesh, atëherë ka një mundësi më të madhe që të jeni më të shëndetshëm sesa njerëzit me lavamanë më të çrregullt.

Plus, njerëzit e ndiejnë nevojën të jenë të organizuar sepse, në një nivel atomik, ne priremi të jemi shumë mirë të rregulluar dhe të organizuar. Kështu që mund të ndiejmë nevojën ta pasqyrojmë këtë edhe jashtë. Dhe pasi këto gjëra të pastrohen, ju ndiheni më mirë me veten tuaj. Dhe kjo ju mban produktiv dhe madje të aftë.