Design Fashion

Prada “përvesh” duart për veshjet e reja të NASA-s!

Shtëpia italiane e modës Prada dhe Axiom Space, do të bashkëpunojnë në dizajnimin e kostumeve të reja për astronautët e NASA-s për misionin lunar Artemis II që është planifikuar të ndodhë më 2025. Prada do të bashkëpunojë me ekipin e Axiom Space që nga fillimi i procesit të dizajnimit, nga filluar nga dizajni deri tek materialet nga të cilat do të prodhohen veshjet e astronautëve. Artemis do të jetë misioni i parë i zbritjes së njerëzve në Hënë që nga viti 1972 dhe hera e parë që një grua do të ulët në Hënë.