Celebrities Gossip

Pritet të zbulohen përmes librit më të ri “sekretet” e The Beatles!

Një libër i ri që do të botohet për The Beatles ka zbuluar një takim mes John Lennon dhe Mick Jagger që e bëri këtë të fundit të ndihej “jo rehat”. Libri i Steven Gaines dhe Peter Brown, ‘All You Need Is Love’ për grupin legjendar, do të publikohet më 11 prill. Intervistat e autorëve me anëtarët e grupit, miqtë dhe familjen e tyre, gjatë përgatitjes së librit të tyre të diskutueshëm “The Love You Make” (1983) janë përfshirë në “All You Need Is Love”.

Kur u publikua “The Love You Make”, Beatles nuk ishin të kënaqur me përmbajtjen e tij dhe siç pretendon Stephen Gaines në The Times “Paul dhe Linda McCartney e grisën librin dhe e dogjën në oxhak, faqe për faqe”. Tani, Gaines dhe Brown do të publikojnë “All You Need Is Love”, frymëzuar nga dokumentari i regjisorit Peter Jackson “Get Back”. Libri do të zbulojë edhe më shumë fakte të panjohura rreth grupit, duke përfshirë një takim mes Lennon dhe Jagger që e bëri këtë të fundit të ndihej “jo rehat”.

Sipas Brown, takimi i vështirë ndodhi kur Allen Klein mori postin e kontabilistit të Beatles në 1969 dhe pushoi nga puna partnerët e tyre në atë kohë. Edhe pse Paul McCartney dukej se nuk e pëlqente Klein, Gaines pohon në libër se “intervistat tregojnë se Allen Klein i ofroi Yoko Ono një milion dollarë për projektin e saj filmik“.

Brown i kërkoi Jagger të merrte pjesë në një takim me Beatles për të “shpjeguar se kush ishte Allen Cline”. Klein kishte punuar më parë me Rolling Stones në vitin 1965, por mosbesimi i Jagger ndaj tij çoi në zëvendësimin e tij përfundimtar në vitin 1970, gjë që çoi në vite të tëra konfliktesh mes të dyve.

Megjithatë, Brown tha se Lennon, “në mënyrën e tij të mrekullueshme, kishte ardhur Klein në të njëjtin takim, gjë që ishte thellësisht e turpshme” dhe “e bëri Mick-un shumë të parehatshëm”. Intervistat janë unike dhe të sinqerta. Informacioni, historitë dhe përvojat dhe autoriteti i njerëzve të lidhur me to, kanë vlerë historike.

Përveç intervistave me Paul, Yoko, Ringo dhe George, Brown dhe Gaines kanë përfshirë edhe intervista me ish-bashkëshortet e Beatles, si dhe figurat më të rëndësishme shoqërore dhe të biznesit në rrethin e tyre të ngushtë. Rikujtojmë, se pas një kërkimi pesëvjeçar u arrit të gjendej basi elektrik ”Hofner” i kitaristit të ”Beatles”, Paul McCartney, në formë violine, që u zhduk gjysmë shekulli më parë dhe që vlerësohet 12,6 milionë dollarë.