Lifestyle Travel

Pse duhet t’i vishni sandalet Crocs gjithmonë në një udhëtim?

Sandalet janë kritikuar kohët e fundit për shkak se janë të papërshtatshme për udhëtimet me avion, me një stjuardesë të American Airlines duke thënë se ato përbëjnë një rrezik sigurie. Andrea Fischbach tha për whattowear.co.uk se “sandalet pa shpinë e bëjnë të vështirë evakuimin e shpejtë të avionit dhe gjithashtu mund të përfundojnë duke fluturuar nga këmbët tuaja”, duke shtuar se “këmbët tuaja kanë më shumë gjasa të ngrijnë, veçanërisht gjatë një fluturimi të gjatë’.

A do të thotë kjo që pasagjerët duhet të shmangin veshjen e sandaleve shumë të njohura Crocs gjatë fluturimeve Komenti i Andreas sugjeron që po, por një udhëtar është kundërpërgjigjur se Crocs me rripa kyçin e këmbës janë ideale për fluturime, duke qenë edhe të rehatshme dhe të sigurta.

Shkrimtari Adam Erace, nga Filadelfia e Jugut, shkroi për Crocs dhe përshtatshmërinë e tyre për udhëtime ajrore në një artikull në CNN në janar, duke shpjeguar se ai i veshi ato në një fluturim për në Orlando dhe kuptoi se ishin të lehta për t’u veshur dhe se ai arriti në destinacionin e tij me këmbët e tij duke u ndjerë ‘mirë’. Ai shtoi:

Nuk ndjeva asnjë nga tensionet apo pulsimet që përjetoj zakonisht, madje edhe me atletet e mia më të rehatshme, pasi kalova nëpër dy aeroporte. Përveç rastit kur udhëtoni në biznes ose në klasin e parë, thjesht të ekzistosh si njeri në një aeroplan është zakonisht një përvojë fizike e pakëndshme. Unë i rekomandoj me të vërtetë, me një paralajmërim: kurrë mos i vishni pa çorape.

A ka ndonjë anë negative? Ai shton:

Nuk ka asnjë anë negative për mua në veshjen e Crocs. Kur i vesha për herë të parë, vërejta se edhe shumë pasagjerë të tjerë i mbanin ato.