Celebrities Showbiz

Realizon dëshirat e mbi 600 fëmijëve, John Cena hyn në librin Guinness!

Mundësi profesionist amerikan John Cena është futur në librin Guinness përmes përfshirjes së tij në Fondacionin “Make-A-Wish”. Në total, aktori ka realizuar dëshirat e 650 fëmijëve. Cena bashkëpunoi me “Make-A-Wish” në 2002. Organizata u jep fëmijëve të moshës 2-18 vjeç të cilët janë diagnostikuar me një sëmundje kritike një shans për të bërë një kërkesë. Siç raporton Guinness, Cena është personazhi i famshëm më i kërkuar për urime. Cena tha për “Hollywood Reporter” se:

Unë dua që ata të kenë një përvojë që do të qëndrojë me ta përgjithmonë. Unë kurrë nuk dua që fëmijët ose familjet e tyre të trajtohen në një mënyrë që ata të ndjehen ndryshe.

Gjatë paraqitjes së tij në “The Drew Barrymore Show” në janar, John u shreh se sa i kënaqur është ai nga fëmijët që dëshirojnë ta shohin atë.

Lista e “Make-A-Wish” do të bëjë gjithçka që ju dëshironi. Kjo është gjëja më e bukur që kam dëgjuar ndonjëherë në jetën time. Kjo do të thotë shumë gjëra. Do të thotë se diçka për të cilën jam i pasionuar prek njerëzit. Unë mund të jem një mjet për të ndihmuar në realizimin e një dëshire dhe kur ne angazhohemi, kur dëshira në të vërtetë ndodh, është diçka që dikush dëshiron dhe ne jemi vija e finishit.

Rikujtojmë se John Cena dhe partnerja e tij Shay Shariatzadeh u martuan për herë të dytë në Vankuver në muajin korrik 21 muaj pasi u martuan për herë të parë në Florida.