Celebrities Film & Tv

Si erdhi ideja e krijimit të “Spider-Man: No Way Home”?!

Puna e palodhur për “Spider-Man: No Way Home” ishte një proces bashkëpunimi për aktorët që kanë luajtur rolin e ikonës së famshme të internetit,që si të rinj dhe të vjetër e duan.

Në një intervistë të botuar së fundmi për “The Hollywood Reporter”, skenaristët e “No Way Home”, Chris McKenna dhe Erik Sommers u përgëzuan për kontributet edhe të Tobey Maguire dhe Andrew Garfield kur nënshkruan për të ripërsëritur rolet e tyre në versionet e tyre përkatëse të Spider-Man / Peter Parker për aktin e fundit të filmit Marvel i publikuar së fundmi.

Ata kishin mendime dhe ishte vërtet interesante dhe e dobishme të shihje mendimet e tyre. Askush nuk e njeh personazhin aq mirë ose nuk mendon aq shumë për personazhin si dikush që duhet ta mishërojë atë dhe ta shesë atë. Ata kishin ide të shkëlqyera që me të vërtetë lartësuan gjithçka që ne po kërkonim dhe shtuan shumë gjëra dhe ne në të vërtetë filluam të arrijmë në atë idenë se këta dy djem po e ndihmonin vërtet Peterin e Tom Holland në udhëtimin e tij për t’u bërë ai që përfundon edhe më film. duke u bërë. Ka një moment vendimtar dhe moral që ata e ndihmojnë atë të kalojë në kulmin e filmit. Shumë prej tyre u sollën nga idetë e Tobey dhe Andrew dhe formësimi i asaj që ata mendonin se personazhet e tyre mund të sillnin në këtë histori.

Filmi i tretë në ekskluzivitetin e Marvel, Spider-Man ndjek Parkerin e Holland duke lundruar nëpër botë pasi zbulohet identiteti e tij të superheroit. Parker përpiqet të ndryshojë rrjedhën e historisë me ndihmën e Dr. Strange, por të dy goditën një pengesë të madhe kur hapin aksidentalisht multiversin, duke i lejuar armiqtë, së bashku me versionet e Spider-Man të Maguire dhe Garfield të kalojnë. nga realitetet alternative.

Në fillim të këtij muaji, No Way Home u bë filmi i parë që fitoi 1 miliard dollarë në arkat në mbarë botën që nga fillimi i pandemisë COVID-19, sipas “CNN Business”. U deshën 12 ditë për ta bërë këtë. Filmi “Spider-Man: No Way Home” po shfaqet në kinema.