Celebrities Gossip

Sipas autores mbretërore, Princ Harry dhe Meghan Markle ‘nuk e dinin se çfarë i priste’!

Princi Harry dhe Meghan Markle nënvlerësuan plotësisht idenë e mënyrës se si do të ishte jeta jashtë familjes mbretërore, ka pohuar një autore mbretërore. Çifti u largua nga familja mbretërore më shumë se dy vjet më parë për të jetuar një jetë të re financiarisht të pavarur në Kaliforni me fëmijët e tyre.

Ata kanë nënshkruar marrëveshje shumë milionëshe me Netflix dhe Spotify, por deri më tani kanë publikuar pak përmbajtje. Tani, autorja mbretërore Tina Brown, e cila sapo ka publikuar librin mbretëror shpërthyes “The Palace Papers”, thotë se Harry dhe Meghan kanë probleme të përdorin markën e tyre mbretërore. Duke folur në një intervistë, Brown thotë se ata nuk e dinin se si do të ishte pa këshilltarët e Pallatit dhe ekipin e ‘PR’ për t’i ndihmuar.

Unë mendoj se ata të dy e nënvlerësojnë plotësisht se si do të ishte jeta pa platformën e Pallatit. Sado të urryera, dhe unë mendoj se ata me të vërtetë e bënë, kufizimet dhe vogëlsitë, ato janë të nevojshme. Për shkak se çfarë bën Pallati, natyrisht, ai ka një fuqi të mahnitshme mbledhjeje, nuk ka njeri që nuk do të marrë një telefonatë nga Pallati Buckingham ose Pallati Kensington, ata kanë një fuqi të madhe mbledhjeje.

Çdo ftesë në botë vjen përmes atij kanali dhe sekretarët privatë thjesht mund të analizojnë dhe të thonë çfarë ndodh. Të gjitha këto tani janë zhdukur dhe ata duhet të kenë ‘PR’ që ta bëjnë këtë për ta dhe gjykimi i tyre nuk është domosdoshmërisht gjykimi më i mirë.