Celebrities Film & Tv Gossip Showbiz

U lëndua por nuk e ndaloi xhirimin e skenës së filmit “Bad Boys: Ride or Die”, Will Smith krahasohet me Tom Cruise!

Will Smith dhe Tom Cruise kanë shumë të përbashkëta si aktorë me njëri-tjetrin. Ata janë dy nga yjet më të mëdhenj të kinematografisë në botë, të cilët kanë krijuar ekskluzivitete ikonike në filmat aksion dhe janë po aq të natyrshëm kur luajnë role argëtuese si edhe duke e vrarë kundërshtarët në filmat dramatikë.

Një tjetër e përbashkët e tyre është se njësoj si Tom Cruise edhe Will Smith nuk lejon që lëndimet serioze të këmbës ta ndalojnë atë të përfundojë një skenë gjatë xhirimeve. Rasti i famshëm kur Cruise theu kyçin e këmbës gjatë xhirimit të “Mission Impossible: Fallout”, por e përfundoi xhirimin dhe u fut në film.

Së fundmi është bërë e ditur edhe nga ekipi i madh i punës për “Bad Boys: Ride or Die” se Smith bëri të njëjtën gjë në vazhdimin më të ri të ekskluzivitetit ikonik. Adil El Arbi dhe Bilall Fallah ishin pjesë e ekipit regjisorial pas filmit dhe El Arbi tha se Will e lëndoi veten duke filmuar një skenë që të kujtonte një pjesë të mëparshme të serialit.

Will u lëndua, ndodhi diçka me këmbën e tij. Ai thjesht vazhdoi të vraponte dhe nuk tha asgjë në atë kohë. Ai vërtet po vrapon në një urë në Miami, njësoj si në Bad Boys të 20-30 viteve më parë. Është bukur të shohësh atë pasion dhe përkushtim. Të nesërmen ai hyri dhe ishte në kast sikur të mos kishte ndodhur asgjë. 

Ata konfirmuan se xhirimi në të cilin Smith tërhoqi një muskul në këmbën e tij ishte në pjesën e fundit të filmit. Pavarësisht se ishin përkatësisht 55 dhe 59 vjeç, Adil dhe Bilall thanë se Smith dhe Martin Lawrence, ishin shumë të përfshirë në realizimin e gjithçkaje në këtë film.

Will dhe Martin po stërviteshin shumë për këtë. Temat e filmit janë shumë të rëndësishme për ta si njerëz, sepse ka shumë gjëra paralele mes asaj që po ndodh në film dhe në jetën reale. Martini ishte gjatë gjithë kohës duke u stërvitur, sepse e dinte që këtë herë do të bënte shumë përpjekje për rolin e tij dhe kjo është pjesë e karakterit. Will është gjithmonë gati për të bërë gjithçka dhe për të na treguar se ata ende e kanë marrë shumë seriozisht dhe mendoj se kjo është ajo që e bën këtë film kaq energjik dhe të lezetshëm, saqë po dëshmon se ata e kanë arritur qëllimin.