Celebrities Gossip

Veshja e Kate Middleton paska një mesazh të fortë për gratë?!

Dukesha e Kembrixhit, Kate Middleton shpesh përdor veshjet e saj të mrekullueshme për të dërguar mesazhe delikate tek të tjerët. Fansat mbretërorë besojnë se ajo mund të ketë përdorur një nga veshjet e saj më të fundit për të dërguar një sinjal të fuqishëm mbështetjeje për gratë e tjera.

Javën e kaluar, Kate iu bashkua Princeshës Anne për një angazhim të rrallë të përbashkët në Kolegjin Mbretëror të Mamive dhe Kolegjin Mbretëror të Obstetërve dhe Gjinekologëve. Për këtë ngjarje, Kate zgjodhi të vishte një fustan ngjyrë bezhë nga marka Self Portrait që përmbante dy simbole shumë të dallueshme në xhaketë.

Nëse shikoni me vëmendje, simbolet i ngjajnë ananasit, një frut që është bërë simbol i shpresës për ata që luftojnë me infertilitetin. Sipas New York Times, fruti shfaqet shpesh në profilet e mediave sociale të grave në komunitetet e infertilitetit në internet. Publikimi shpjegon:

Ata njihen më gjerësisht si një simbol i mikpritjes. Por në rrjetet sociale, ananasi është i lidhur pazgjidhshmërisht me infertilitetin.

Duke qenë se Kate dhe Anne diskutuan shërbimin e maternitetit dhe mbështetjen për ato që përjetojnë shtatzëni me rrezik të lartë, fansat mbretërorë besojnë se simboli i ananasit nuk ishte rastësi. Një fanse mbretërore tha:

Catherine gjithmonë bën kërkimet e saj dhe shkon më shumë.

Ndërsa një tjetër shtoi:

Ajo i bën detyrat e shtëpisë.