Film & Tv Gossip

Yjet e “Buffy the Vampire Slayer” 24 vite më vonë…

Mund të jetë e vështirë të besohet se episodi i parë i “Buffy the Vampire Slayer” u transmetua për herë të parë në vitin 1997. Miliona njerëz ndoqën aventurat e vrasësit ikonik të vampirëve Buffy Summers dhe me mbi 140 episode të transmetuara, është e qartë se kjo shfaqje depërtoi thellë në mendjet tona dhe në historinë e shfaqjeve televizive.

Ja se si kanë ndryshuar aktorët e një prej shfaqjeve tona të preferuara gjatë viteve:

Buffy Summers e luajtur nga Sarah Michelle Gellar

Xander Harris i luajtur nga Nicholas Brendon

Willow Rosenberg luajtur nga Alyson Hannigan

Rupert Giles interpretuar nga Anthony Head

Spike e luajtur nga James Marsters

Anya Jenkins e luajtur nga Emma Caulfield Ford

Dawn Summers luajtur nga Michelle Trachtenberg

Angel i luajtur nga David Boreanaz

Tara Maclay e luajtur nga Amber Benson

Faith Lehane luajtur nga Eliza Dushku

Ka disa çifte filmash romantikë që lanë gjurmët e tyre në historinë e kinemasë dhe aktorët pas këtyre personazheve shpesh ndërtuan marrëdhënie personale me njëri-tjetrin jashtë kamerës. Disa filluan të takohen, si Kristen Stewart dhe Robert Pattinson pas “Twilight” dhe të tjerët të mbeten miq të mirë, si Sandra Bullock dhe Keanu Reeves pas “Speed”, duke e mbajtur gjallë miqësinë e tyre për vite me radhë.