Bota Celebrities

Zbulohet artisti i parë që do të performojë në ceremoninë e Jubileu Platinum të Mbretëreshës Elizabeth!

Këngëtari Ed Sheeran do të jetë në mesin e interpretuesve në ceremoninë e jubileut platin të Mbretëreshës Elizabeth, e cila do të mbahet këtë javë. Sipas raportimeve, Sheeran do të performojë baladën e tij të famshme të dashurisë Perfect në Konkursin Jubile në një segment të veçantë ku ai do t’i bëjë një nderim emocionues martesës së Mbretëreshës dhe burrit të saj të ndjerë, Dukës së Edinburgut.

Siç raportohet nga The Independent, gjatë performancës së Ed, fotot e Mbretëreshës Elizabeth dhe Princit Philip do të shfaqen në një ekran gjigant që do të ngjitet në skenë. Nëpërmjet performancës së tij, këngëtari do të nderojë martesën 73-vjeçare të çiftit mbretëror dhe do të festojë lidhjen që ata ndanë përpara vdekjes së Dukës së Edinburgut në prill të vitit të kaluar.

Është raportuar gjithashtu se një interpretim i frymëzuar nga Bollywood i Mbretëreshës dhe ditës së dasmës së dukës do të jetë gjithashtu pjesë e ceremonisë. Himnet klasike të Bollywood-it do të luhen së bashku me 250 kërcimtarë të Bollywood-it, të cilët do të përpunojnë ‘The Mall’ në një riimagjinim të festës së martesës së tyre të vitit 1947 sipas The Independent.

Ceremonia e Jubileut Platinum shënon momentin e parë historik të madh që Mbretëresha do të festojë pa Princin Philip. Ngjarja do të zgjasë katër ditë dhe gjatë ceremonisë së Trooping the Color, Mbretëresha Elizabeth dhe anëtarë të tjerë të familjes mbretërore do të shfaqen në ballkonin e Pallatit Buckingham. Raportet kanë sugjeruar se Princi Harry dhe Meghan Markle, të cilët do të jenë të pranishëm në ngjarje, nuk do të dalin në ballkon pasi nuk janë më duke shërbyer në familjen mbretërore.