Celebrities Gossip Love & Sex Showbiz

“Ajo nuk ishte në shtrat me ne, kështu që…”/Gjashtë muaj më vonë Larsa Pippen reagon ndaj komenteve të Cardi B për jetën e saj seksuale!

Larsa Pippen ka reaguar kundër Cardi B duke deklaruar se reperja nuk ka njohuri për jetën e saj seksuale. Komentet nga Cardi B, emri i vërtetë i të cilit është Belcalis Marlenis Almanzar, erdhën si përgjigje ndaj Pippen duke thënë se ajo dhe ish-i i saj flinin së bashku katër herë në ditë, por nuk ishte e mjaftueshme për të shpëtuar martesën e tyre pasi ata u divorcuan në janar të vitit 2022.

Përgjigja nga këngëtarja e ‘WAP’ u bë publike fillimisht në muajin prill të këtij viti dhe tani më shumë se gjashtë muaj më vonë, Pippen vendosi të kundërpërgjigjet. Ajo u shpreh:

Nuk e di, si mund të komentojë dikush tjetër sa herë bëj seks? Ajo nuk ishte në shtrat me ne, kështu që nuk e di. Më duket diçka komike.

Larsa dhe Scottie Pippen u martuan në vitin 1997 dhe patën katër fëmijë përpara se të divorcoheshin në vitin 2021 pasi filluan procesin tre vjet më parë, kur Larsa dorëzoi dokumentet për ta finalizuar këtë.

Me 29.7 milionë dëgjues mujorë në Spotify dhe deri në 1.2 miliardë transmetime në disa prej këngëve të saj dhe gjithashtu 169 milionë ndjekës në Instagram, është e drejtë të thuhet se Cardi B ka mjaft audiencë dhe nga ana tjetër ndikon në opinionet e njerëzve. Ajo i bëri komentet në lidhje me yllin e ‘Real Housewives of Miami’ për mënyrën sesi gratë po “ndjekin pushtetin” duke gënjyer dhe se ato po bëjnë shumë seks gjatë një diskutimi.