Celebrities Film & Tv Showbiz

Alec Baldwin mund të akuzohet sërish për të shtënat fatale në sheshxhirimin e filmit “Rust”!

Një juri e madhe e New Mexico-s së shpejti do të vendosë nëse Alec Baldwin duhet të përballet sërish me akuza penale për vdekjen e drejtores së kinematografisë së filmit “Rust” në vitin 2021, Halyna Hutchins. Prokurorët specialë të New Mexico-s dhanë një deklaratë:

Pas hetimeve të gjera gjatë disa muajve të fundit, kanë dalë në dritë fakte shtesë që ne besojmë se tregojnë se zoti Baldwin ka fajësinë penale në vdekjen e Halyna Hutchins dhe vrasjen e Joel Souza. Ne besojmë se mënyra e duhur e veprimit është të lejojmë një panel qytetarësh të New Mexico-s të përcaktojnë që nga këtu nëse zoti Baldwin duhet të mbahet për gjykim penal.

Lajmi se një rast i ri do të shkonte në një juri të madhe u raportua fillimisht nga NBC. Prokurorët thanë se do ta paraqesin rastin brenda dy muajve të ardhshëm.

Është për të ardhur keq që një tragjedi e tmerrshme është kthyer në këtë ndjekje penale të gabuar.

Hutchins u vra dhe regjisori Joel Souza u plagos kur një armë e mbajtur nga Baldwin qëlloi një raund të drejtpërdrejtë gjatë një provash skene. Baldwin mohoi të kishte tërhequr këmbëzën në armë në një intervistë të mëparshme me CNN.

Akuzat për vrasje të pavullnetshme u hoqën kundër Baldwin në fillim të këtij viti, me prokurorët që thanë në një deklaratë në atë kohë se ata nuk mund të vazhdonin sipas kufizimeve kohore aktuale dhe mbi faktet dhe provat e dhëna nga zbatimi i ligjit në formën e tyre ekzistuese për shkak të fakteve të reja në këtë rast.