Celebrities Magazine Showbiz

Amanda Seyfried, Jimmy Fallon dhe Quinta Brunson janë ndër yjet që po mbështesin shkrimtarët e televizionit dhe filmit!

Disa yje po shprehin mbështetjen e tyre për shkrimtarët e televizionit dhe filmit. Shoqata e Shkrimtarëve të Amerikës (WGA) është aktualisht në grevë pasi ata kërkojnë kompensim më të mirë dhe lëshime të tjera nga studiot dhe transmetuesit. Mbrëmjen e së hënës, para se të skadonte kontrata dhe greva të bëhej zyrtare, disa të famshëm në tapetin e kuq të Met Gala folën për mbështetjen e tyre për repartin që ka më shumë se 11,000 anëtarë. Aktorja Amanda Seyfried për Variety në tapetin e kuq, tha:

Gjithçka ndryshoi me transmetimin dhe të gjithë duhet të kompensohen për punën e tyre. Është e lehtë. Nuk e kuptoj.

Jimmy Fallon tha:

Unë nuk do të kisha një shfaqje nëse nuk do të ishte për shkrimtarët e mi dhe unë i mbështes ata gjatë gjithë rrugës.

Ai shtoi se “Tonight Show” i tij ndoshta do të errësohej gjatë grevës.

Çfarëdo që mund të bëj për të mbështetur repartin. Unë jam në fakt në repart gjithashtu, kështu që po. Nuk mund ta bëja shfaqjen time pa to. Unë mbështes gjithë stafin tim.

Ylli dhe krijuesja e “Abbott Elementary” Quinta Brunson ndau deklaratën e repartit për grevën në Instagram. Ajo foli edhe në tapetin e kuq të Met për të qenë anëtare e repartit. Të tjerë gjithashtu u drejtuan në mediat sociale për të ofruar mbështetje.

Shkrimtarët janë thelbësorë. Ata e meritojnë atë që kanë kërkuar. Lutem që prodhuesit të kthehen në tryezë me një marrëveshje të cilës mund t’i thonë po.