Celebrities Gossip Showbiz

Arsyeja pse Brooklyn Beckham nuk është futbollist i famshëm si David është shenja e tij e horoskopit!

Brooklyn Beckham ka fajësuar yllin e tij si arsyen që ai nuk është një futbollist i famshëm si babai i tij David. Kuzhinieri, 23 vjeç, i cili po hap një shfaqje ku do të punojë në kuzhinat e njohura të restoranteve, diskutoi në një intervistë të re me Bustle.

Brooklyn nuk arriti të siguronte një bursë për Akademinë e Klubit të Futbollit të Arsenalit kur ishte 15 vjeç dhe në vend të kësaj mori fotografinë si rrugën e tij të re të karrierës. Ai i tha botimit se ndjente se ishte shumë i shqetësuar për të ndjekur hapat e babait të tij, duke i thënë publikimit:

Kam shumë ankth.

Ai vazhdoi:

Dhe për t’u përpjekur dhe për të jetuar në përputhje me atë që bëri babai im, ishte ashtu si, arrita në pikën ku isha thjesht, si, me të vërtetë dua të bëj emrin tim për veten time. Unë jam Peshqit. I ndjeshëm.

Diku tjetër, Brooklyn diskutoi gjetjen e rrugës së tij, e cila aktualisht përfshin nisjen e një serie dokumentesh pas aspiratave të tij të gatimit. Duke krahasuar vlerësimet e tij me ato të David, ai tha:

Natyrisht, babai im e dinte se çfarë po bënte në një moshë shumë të re. Kam vetëm tre vjet që merrem me gatim.