Celebrities Gossip Showbiz

Carlo Conti do të jetë prezantues dhe drejtor artistik i Sanremo 2025 dhe 2026!

Carlo Conti do të jetë drejtori i ri artistik dhe mikpritësi i Festivalit të Këngës Italiane në Sanremo për dy vitet e ardhshme. Lajmi është bërë i ditur nga faqja zyrtare në Instagram e Sanremos, ku përkrah një foto të Carlo Conti thuhet:

Carlo Conti do të jetë drejtori artistik dhe prezantuesi i edicioneve 2025 dhe 2026 të Festivalit të Sanremos #Sanremo2025”.

Një gjë e tillë mëngjesin e sotëm u bë e ditur edhe nga Rai përmes një komunikate për shtyp.

Siç u njoftua në Tg1, Carlo Conti do të jetë drejtori i ri artistik dhe mikpritës i Festivalit të Këngës Italiane në Sanremo. Një vendim unanim i menaxhimit të lartë të kompanisë, CEO Roberto Sergio dhe drejtori i përgjithshëm Giampaolo Rossi në koncert me Drejtorin e Argëtimit të Prime Time, Marcello Ciannamea. Për dy vitet e ardhshme Conti do të jetë në krye të eventit multimedial kombëtar më të rëndësishëm të organizuar nga Rai dhe Bashkia e Sanremos. Për drejtuesin nuk është një rikthim i thjeshtë në Festival, por një sfidë e re që, si objektiv i saj, është të vazhdojë të promovojë dhe përmirësojë tendencat e reja, siç bëri në tre edicionet e suksesshme, nga viti 2014 deri në vitin 2016, ku u shfaqën artistë që tani janë protagonistë të muzikës italiane, po punon tashmë për një Festival me shumë surpriza dhe të reja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanremo Rai (@sanremorai)