A Live Night Celebrities Music Showbiz

Çfarë do i thoshte Fifi vetes së saj 14-vjeçare?! “Prit deri më 9 dhjetor 2021 se do të vijë Adis Patushi në jetën tënde!”

E ftuar në këtë episod të “A Live Night” ishte një artiste shumë e dashur dhe e komentuar, pikërisht Fifi. Një artiste me kuptimin e plotë të fjalës, shumë e talentuar, por edhe shumë punëtore njëkohësisht, Fifi na zbuloi gjithçka në lidhje me dashurinë e saj të madhe muzikën. Hapat e parë, projektet e para, vështirësitë dhe sakrificat, njerëzit që e kanë ndihmuar përgjatë rrugëtimit e shumë të tjera zbuloi ditën e sotme Fifi në “A Live Night”. Sigurisht që nuk mund të mbetej pa u përmendur edhe jeta personale, ndjesitë dhe emocionet e artistes, teksa Fifi tregoi gjithçka nga fëmijëria e saj e deri te dashuria e vërtetë për të.

Dhe çfarë shtë lumturi sot për Fifin?! Pikërisht një emër, Adisi!

Përcaktimi i lumturisë për mua është një buzëqeshje e sinqertë. Lumturia ime momentalisht është Adisi. Sa herë e shoh buzëqeshjen e tij, unë lumturohem. Unë i njoh 8 llojet e buzëqeshjeve, një kur gënjen, një kur është e sinqertë, një intrigante, një me ironi, atë të lumturisë, kur shpif, një që nuk e them dot sepse është intime, edhe ajo e dashurisë. Për herë të parë po e vlerësoj veten, për herë të parë po e vlerësoj një njeri tjetër më shumë se veten. Po mundohem të sillem si grua. Unë jam rritur ndryshe, të jem vetë grua, burrë, nënë, babë. I kam lënë të tjerët të më thonin motër, që mos të shfrytëzonin situatën për të bërë diçka tjetër. Jam njeriu më i lumtur në botë që e kam dikë si Adisi në krah. Jam e lumtur sepse mund të jem psikopate me të, të shfrenohem me të, të jem njeri i ligë, edhe tepër e mirë, edhe grua. Nuk kam nevojë të jem burrë se e kam një burrë në krah…

Nëse do kisha mundësinë t’i flisja Fifit 14-vjeçare, do i thoja që kur të bëhesh 27 vjeçe, do takosh një burrë që ka për të të bërë gruan më të lumtur në botë. Prit deri atëherë dhe mos u lidh me asnjë, mos i jep mundësinë as të të flasë, as të të shohë. Prit deri më 9 dhjetor 2021 se do të vijë Adis Patushi në jetën tënde.