Celebrities

Çfarë po ndodh me modelen e njohur Cara Delevingne, veprimet e saj të fundit nuk janë aspak normale!

Fansat e Cara Delevingne janë shumë të shqetësuar mbi mirëqenien mendore të modeles dhe njëkohësisht aktores pasi u shfaqën në rrjet imazhe dhe video të çuditshme të saj pa këpucë. Fotot fillestare e treguan atë duke varur këmbët nga dritarja e makinës ndërsa shoferi i saj kalonte rrugën përmes trafikut dhe më pas ajo ishte dy orë vonë për një fluturim në aeroplanin privat të Jay-Z.

Qeni i saj ishte me të gjatë udhëtimit në aeroplan, megjithëse The Daily Mail konfirmoi se pas 45 minutash, ajo dhe qeni u nisën nga avioni. Pasi u kthye në pistë, Cara ishte në telefonin e saj celular, me sa duket duke folur me dikë, por më pas u raportua se i kishte rënë telefoni në disa raste.

Shqetësimi i aktores është diçka që i ka alarmuar fansat e saj, me shumë prej tyre që përdorin rrjetet sociale për të regjistruar shqetësimin e tyre.

Duke ndjerë dhe dërguar dashuri për Cara Delevingne, kjo është vërtet e frikshme dhe e vetmuar, Hollywood-i është një vend kaq i errët dhe ajo ka nevojë për një ekip të ri.

Ndërkohë që një mik i familjes tha:

Ne të gjithë jemi jashtëzakonisht të shqetësuar. Situata është krijuar prej disa javësh dhe familja e saj është e përfshirë. Flitet për organizimin e një lloj ndërhyrjeje për t’u siguruar që Cara të marrë ndihmën që mund t’i duhet.