Celebrities Gossip Showbiz

Detajet e divorcit të Ariana Grande u zbuluan pasi ylli i muzikës u nda nga ish-i Dalton Gomez!

Ariana Grande dhe Dalton Gomez kanë paraqitur zyrtarisht kërkesën për divorc dy muaj pasi u zbulua ndarja e tyre në korrik. Dhe tani, dokumentet e gjykatës thuhet se tregojnë se ylli i popit 30-vjeçar, i cili vlerësohet të ketë një vlerë prej 240 milionë dollarësh, ka kërkuar që t’i jepet mbështetje bashkëshortore dhe prona sipas marrëveshjes së saj paramartesore.

Ariana thuhet gjithashtu se ka kërkuar “bizhuteri të ndryshme dhe sende të tjera personale”, si dhe “të ardhura dhe akumulime” nga “para martesës, gjatë martesës dhe nga dhe pas datës së ndarjes”. Ariana dhe agjenti i pasurive të patundshme luksoze Dalton thuhet se do të paguajnë tarifat e avokatit.

Në dokumentet gjyqësore të marra nga E!, data e ndarjes së tyre ishte shënuar si 20 shkurt 2023. Koha e gjatë midis ndarjes dhe paraqitjes së kërkesës për divorc thuhet se është për shkak se çifti mori kohën e tij për të kuptuar gjithçka dhe duke u qetësuar, sipas disa burimeve.

Laura Wasser, avokatja e Arianës, thuhet se ka paraqitur e para të hënën, duke përmendur arsyen e divorcit si dallime të papajtueshme. Avokati i Dalton-it thuhet se ka paraqitur pak kohë më pas me çdo gjë të përpunuar mes tyre përpara se të plotësohej ligjërisht. Raportet e para për ndarjen e tyre dolën në korrik, me Arianën që hoqi me shpejtësi fotot nga dasma e saj me Dalton nga faqja e saj në Instagram.