Celebrities Gossip

Ditën e tyre të dasmës, Princesha Eugenie ishte e mërzitur me Jack, por pse?!

Është e vështirë të besohet se kanë kaluar tre vjet që kur Princesha Eugenie njoftoi se të gjithë kishim një tjetër martesë mbretërore për të pritur me padurim pas fejesës me Jack Brooksbank. Dhjetë muaj pasi pozuan për fotot e tyre zyrtare të fejesës, çifti u martua në kapelën e Shën Gjergjit në Windsor përpara familjes mbretërore, miqve dhe ekipeve televizive.

Sigurisht që ishte një ditë për t’u mbajtur mend, me një listë të të ftuarve të famshëm, një fustan martese mahnitës dhe një sasi të mirë të shkeljes së rregullave. Nusja dhe dhëndri nuk mund të dukeshin më të dashuruar, duke ndriçuar gjatë gjithë pjesës publike të ditës, por një lexues i buzëve ka zbuluar se Eugenie nuk ishte plotësisht e lumtur për një gjë që bëri dhëndri i ri atë ditë. Kur ata ishin ulur krah për krah në kapelën e Shën Gjergjit, Eugenie me shaka i tha burrit të saj të ri:

Pse nuk po më mban dorën?

Mbesa e Mbretëreshës mori drejtimin dhe stërviti Jack gjatë gjithë ditës, me një përvojë mbretërore që do të thotë se ajo e dinte saktësisht se çfarë kërkonte turma. Jack foli hapur për nervat e tij përpara dasmës, duke thënë për Daily Mail:

Më duhet të marr disa minuta për veten time para fjalimeve, sepse jam i tmerruar. Është shumë emocionuese, por unë jam pak nervoz.

Megjithatë, ai kapërceu nervat e tij për t’i pëshpëritur fjalë të bukura princeshës Eugenie ndërsa ajo iu afrua atij në altar.