Celebrities Film & Tv

Dwayne “The Rock” Johnson vendos pikat mbi ‘i’/Më në fund jep përgjigjen nëse do të marrë pjesë në “Fast & Furious”!

Dwayne “The Rock” Johnson nuk po përmbahet në lidhje me aktorin e “Fast & Furious” Vin Diesel. Në një intervistë me CNN të botuar ditën e djeshme, Johnson, iu drejtua një postimi në Instagram të bërë nga Diesel në muajin nëntor në të cilin aktori 54-vjeçar i kërkoi publikisht Johnson-it të ribashkohej në ekskluzivitetin e dashur të filmit. Por Dwayne e quajti lëvizjen e Diesel “një shembull të manipulimit të tij”.

Unë u befasova shumë nga postimi i fundit i Vin. Qershorin e kaluar, kur Vin dhe unë në fakt nuk u lidhëm për mediat sociale, i thashë drejtpërdrejt  dhe privatisht  se nuk do të kthehesha në ekskluzivitet. Isha i vendosur, por i përzemërt me fjalët e mia dhe thashë se do të isha gjithmonë mbështetës i kastit dhe gjithmonë do të shprehesha se filmi ishte i suksesshëm, por që nuk kishte asnjë shans që të kthehesha. Unë fola privatisht edhe me partnerët e mi në “Universal”, të cilët të gjithë ishin shumë mbështetës pasi e kuptonin problemin. Nuk më pëlqeu që ai përmendi fëmijët e tij në këtë post, si dhe vdekja e Paul Walker. Lërini ata jashtë saj. Ne kishim folur muaj më parë për këtë dhe e arritëm me një mirëkuptim të qartë. Qëllimi im gjatë gjithë kohës ishte t’i jepja fund udhëtimit tim të mahnitshëm me këtë ekskluzivitet të jashtëzakonshëm siç është “Fast & Furious” me shumë mirënjohje.

Ai ka vijuar duke thënë se:

Është për të ardhur keq që ky dialog publik ka turbulluar ujërat. Pavarësisht nga kjo, unë kam besim tek Fast dhe aftësinë e tij për të ofruar vazhdimisht për audiencën, dhe me të vërtetë i uroj ish-anëtarëve të mi dhe anëtarëve të ekuipazhit fat dhe sukses në kapitulli tjetër.

Pra mesa duket tani janë vendosur pikat mbi “i” edhe pse nuk kemi akoma një reagim nga Vin Diesel.