Celebrities Film & Tv Gossip Showbiz

E frikëson mosha për të vazhduar karrierën e saj?! Anne Hathaway zbulon gjithçka në intervistën e fundit: “Më paralajmëruan…”

Industria e filmit, dhe konkretisht industria e Hollywood-it, vazhdon të luftojë për disa të drejta dhe të flasë kundër padrejtësive që mund të bëhen në vendin e punës. Një prej tyre është edhe diskriminimi për shkak të moshës. Në një masë më të madhe, kjo prek aktoret dhe aktorët ‘veteran’, pasi është gjithnjë e më e vështirë për ta që të marrin një rol, zgjedhja e të cilit u kalon interpretuesve më të rinj.

Ky ishte një shqetësim i madh për një nga aktoret më të famshme të ditëve të sotme, Anne Hathaway. Aktorja, e cila ka marrë pjesë në produksione të tilla të famshme dhe të suksesshme si “The Devil Wears Prada” (2006) ose “The Dark Knight: The Legend Reborn” (2012), dha një intervistë për Revistën Porter ku zbuloi frikën e saj se mund të të jetë gjithashtu viktimë e diskriminimit të moshës në punën e saj.

Kur fillova si fëmijë, më paralajmëruan se karriera ime mund të shembet në moshën 35-vjeçare. Është diçka që e di që shumë gra përballen. Gjërat kanë evoluar dhe ka gjithnjë e më shumë gra me karrierë më të gjatë në jetën e tyre në atë moshë që unë mendoj se është fantastike.

Sipas fjalëve të aktores, ajo konsideron se ka ende një rrugë të gjatë për të bërë dhe shumë përpjekje për të fituar që diçka të ndryshojë në industrinë e Hollywood-it:

Ka shumë për të qenë krenare, por edhe për të rregulluar.

Për këtë situatë janë ankuar edhe aktoret si Jessica Chastain dhe Nicole Kidman. Së fundi, Hathaway tha se ishte krenare që ishte pjesë e jetës së dashamirëve të filmit që kanë parë një nga filmat e saj.

Është një ndjenjë kaq e ëmbël të dish që je e pranishme në jetën e adhuruesve të filmit. Nuk mund ta përshkruaj çfarë nderi është të jesh në momentet kur njerëzit kanë nevojë për rehati. Më emocionon shumë rrugëtimi im si aktore që jam lidhur me njerëz. Më pëlqen kur projektet kanë një jetë përtej premierës së tyre.