Bota Celebrities

Forbes publikon listën e 100 grave që arritën ta ndërtonin suksesin dhe pasurinë me forcat e tyre!

Libra, muzikë. filma, produkte kozmetike dhe jo vetëm… 100 sipërmarrëse, drejtuese dhe artiste e bënë pasurinë e tyre në çdo mënyrë të mundshme. Të mbështetur pjesërisht nga një rimëkëmbje në tregun e aksioneve, ato kanë një vlerë rekord prej 124 miliardë dollarësh, gati 12% më shumë se një vit më parë. Më poshtë është lista e publikaur nga Forbes e 100 grave që arritën ta ndërtonin suksesin dhe pasurinë me forcat e tyre…

LISTA E PLOTË

1.  Diane Hendricks   $15 B

2. Judy Love & family $10.2 B

3. Judy Faulkner $7.4 B

4. Lynda Resnick $5.3 B

5. Thai Lee $4.8 B

6. Johnelle Hunt $4.4 B

7.  Gail Miller $4.2 B

8.Marian Ilitch $4 B

9. Elizabeth Uihlein $3.7 B

10. Peggy Cherng  $3.1 B

11. Meg Whitman $3 B

12.  Eren Ozmen $2.8 B

13. Oprah Winfrey $2.5 B

14. Doris Fisher $2.3 B

15. Jayshree Ullal $2.2 B

16. Elaine Wynn $2.1 B

17. Sheryl Sandberg $1.7 B

18. Alice Schwartz $1.7 B

19. Safra Catz $1.6 B

20. Rihanna $1.4 B

21. Kim Kardashian $1.2 B

22. Sara Blakely $1.1 B

23. Weili Dai $1.1 B

24. Tory Burch $1 B

25. Neerja Sethi $990 M

26. Anne Dinning $900 M

27. Gwynne Shotwell $860 M

28. Sheila Johnson $840 M

29. Robyn Jones $830 M

30. Kit Crawford $800 M

31. Anastasia Soare $790 M

32. Susan Wojcicki $780 M

33. Marissa Mayer $760 M

34. April Anthony $740 M

35. Lisa Su $740 M

36. Taylor Swift $740 M

37. Nancy Zimmerman $730 M

38. Theresia Gouw $680 M

39. Kylie Jenner $680 M

40. Michelle Zatlyn $680 M

41. Mary West $610 M

42. Janice Bryant Howroyd & family $600 M

43. Martine Rothblatt $600 M

44. Kathleen Hildreth $590 M

45. Madonna $580 M

46. Jamie Kern Lima $575 M

47. Kendra Scott $550 M

48. Beyoncé Knowles $540 M

49. Victoria Zoellner $530 M

50. Neha Narkhede $520 M

51. Caryn Seidman-Becker $515 M

52. Donna Karan $510 M

52. Whitney Wolfe Herd $510 M

54. Pamela M. Lopker $500 M

54. Young Sohn $500 M

56. Celine Dion $480 M

56. Judy Sheindlin $480 M

58. Kathy Fields $460 M

59. Dolly Parton $440 M

59. Reese Witherspoon $440 M

61. Barbra Streisand $430 M

62. Sonia Gardner $420 M

62. Danielle Steel $420 M

64. Nora Roberts $410 M

64. Katie Rodan $410 M

66. Huda Kattan $400 M

66. Therese Tucker $400 M

68. Nichole Mustard $390 M

68.Jacqueline Reses $390 M

68. Susan Wagner $390 M

71. Christina Cacioppo $385 M

71. Liz Elting $385 M

73. Ellen DeGeneres $380 M

73. Paige Mycoskie $380 M

75. Daphne Koller $365 M

76. Lucy Guo $360 M

77. Iman Abuzeid $350 M

77. Doreen Granpeesheh $350 M

77. Indra Nooyi $350 M

77. Pleasant Rowland $350 M

81. Toni Ko $340 M

81. Lynda Weinman $340 M

83. Patricia Gallup $325 M

84. Emma Grede $320 M

84. Patricia Miller $320 M

84. Rachel Romer $320 M

87. Ruth Porat $310 M

88. Donna Carpenter $300 M

89. Serena Williams $290 M

90. Jenny Just $280 M

91. Anne Wojcicki $270 M

92. Julia Cheek $260 M

92. Phebe Novakovic $260 M

92. Theresa Pan $260 M

92. Adi Tatarko $260 M

96. Belinda Johnson $250 M

96. Shonda Rhimes $250 M

98. Betsy Cohen $245 M

99. Cordia Harrington $240 M

100. Nancy Whiteman $225 M