Celebrities Magazine Showbiz

Fotografitë më të bukura të aktorëve të Hollywood-it sipas Greg William!

Pavarësisht nëse ai është në prapaskenë të Oscars, duke xhiruar postera për ekskluzivitetin e James Bond ose duke bredhur nëpër setet e mbi 200 filmave, Greg Williams gëzon llojin e aksesit që shumica e fotografëve të famshëm vetëm mund ta ëndërrojnë. Ish-fotografi i luftës, i cili mbuloi konfliktet në Çeçeni dhe Sierra Leone në vitet 1990, ka kapur momente intime me një pjesë jo të vogël të listës A të Hollivudit. Dhe për gjashtë vitet e fundit, fotografi britanik ka ndarë atë që ai i quan “përçarje” të fotografive individuale me mbi 1.2 milion ndjekës në Instagram.

Në një vazhdim të kësaj serie, Williams ka botuar një libër të ri, “Photo Breakdowns: The Stories Behind 100 Portreits”, duke treguar historitë pas fotove të tij të preferuara. Në hyrje, ai shpreh shpresën se mund të jetë në gjendje të ndihmojë fotografët e rinj me praktikën e tyre duke shpjeguar proceset e tij.

“Si fotografë, ne shpesh shkojmë në një xhirim me një ide të fotografisë që do të donim të bënim,” shkruan ai. “Një nga mësimet kryesore që shpresoj të mësoni nga ky libër është të qëndroni mendjehapur për të ndryshuar, sepse shpesh fotografia me të cilën përfundoni nuk do të jetë ajo që keni dashur të bëni, dhe sa më shpejt të arrini përtej kësaj, aq më shpejt mund të kapni imazhin që në fakt po shpaloset para jush. Këtu janë pesë imazhe të paraqitura në libër:

Joaquin Phoenix dhe Rooney Mara

Cate Blanchett

Willem Dafoe

Kate Winslet

Olivia Colman