Celebrities Gossip Showbiz

Gjithçka që sjell Beyoncé me albumin “Renaissance”!

Herën e fundit që Beyoncé publikoi një album solo, ajo na dha “Lemonade”, një koleksion ‘vizual’ që mbërriti, pa paralajmërim paraprak, në vitin 2016. Kishte video kinematografike për të shoqëruar çdo këngë dhe regjistrimi u faturua nga vetë Queen Bey, si “një projekt konceptual i bazuar në udhëtimin e çdo gruaje për vetënjohje dhe shërim”.

Nuk ka një parathënie kaq të lartë me albumin e fundit të superyllit amerikan, “Renaissance”. Një festë euforike e muzikës së kërcimit që e vendos zërin e saj të pasur dhe të zhdërvjellët në ritme, që të rikthejnë në disko të viteve 1970, pop-in elektronik të viteve 1980 dhe muzikën house e viteve 1990. Me pamjet vizuale të lëna për më vonë, barra këtë herë është e vendosur mbi muzikën.

Këngëtarja, 40 vjeçe, e përshkruan këtë si një rekord ‘pa perfeksionizëm dhe mendim të tepruar’. Pasi bëri emër në vitet 1990, duke kënduar me trion R&B Destiny’s Child, ajo është bërë më aventureske me çdo publikim. Nën spontanitetin e lirshëm të performancave vokale të Beyoncé, nuk ka mungesë profesionalizmi prapa skenave.

Kujtojmë se diva e muzikës pop ka një vlerë neto prej 500 milionë dollarësh sipas ‘Celebrity Net Worth’, por ky numër është vazhdimisht në rritje për të bërë investime të mëdha dhe aftësitë e saj sipërmarrëse së bashku me Jay-Z. Ajo fiton rreth 80 milionë dollarë gjatë një viti turne.