Celebrities Showbiz

Jimmy Fallon i kërkon falje stafit pas akuzave për një mjedis të vështirë pune në ‘Tonight Show’!

Jimmy Fallon u ka kërkuar falje kolegëve të tij për akuzat e përshkruara në një histori të Rolling Stone të publikuar të enjten në lidhje me një mjedis të vështirë pune në “The Tonight Show Starring Jimmy Fallon”. Gjatë një telefonate në Zoom me stafin e “The Tonight Show” të mbajtur pas publikimit të historisë, Fallon thuhet se ka thënë se nuk ka ndërmend të krijojë atë lloj atmosfere për shfaqjen.

Një përfaqësues i NBC i referoi CNN deklaratës së rrjetit të shtypur në raportin origjinal të Rolling Stone. Punonjësit e Fallon pohonin:

Është e turpshme dhe ndihem shumë keq. Më falni nëse ju turpërova ju, familjen dhe miqtë tuaj… Ndihem aq keq sa nuk mund t’ju them as që mund t’ju them.

Nga ana tjetër, Fallon është shprehur:

Unë dua që shfaqja të jetë argëtuese, duhet të jetë gjithëpërfshirëse për të gjithë. Duhet të jetë shfaqja më e mirë.

Në historinë origjinale, 16 punonjës aktualë dhe ish-punonjës përshkruan një mjedis të vështirë pune në “The Tonight Show” që në disa raste ata thonë se ishte i dëmshëm për shëndetin e tyre mendor. Individët nuk u identifikuan me emra në histori, duke përmendur frikën e pasojave profesionale. CNN nuk i ka verifikuar në mënyrë të pavarur pretendimet e tyre.

Fallon dhe “Tonight Show” nuk dhanë komente për historinë e parë, por një deklaratë nga NBC ishte përfshirë në raport. Aty thuhej:

Ne jemi jashtëzakonisht krenarë për The Tonight Show, dhe ofrimi i një mjedisi pune të respektueshëm është një prioritet kryesor. Si në çdo vend pune, ne kemi pasur që punonjësit të ngrenë probleme; ato janë hetuar dhe janë ndërmarrë veprime sipas rastit. Siç ndodh gjithmonë, ne inkurajojmë punonjësit që mendojnë se kanë përjetuar ose vërejtur sjellje të papajtueshme me politikat tona, të raportojnë shqetësimet e tyre në mënyrë që ne t’i adresojmë ato në përputhje me rrethanat.

Në vitin 2020, Fallon u kritikua për një klip të rishfaqur nga një skeç “Saturday Night Live”, ku ai performoi një imitim të Chris Rock në të cilin ai u shfaq me fytyrë të zezë. Fallon kërkoi falje pasi klipi i skeçit, i cili fillimisht u transmetua në “SNL” në vitin 2000, u rishfaq në mediat sociale dhe shkaktoi kritika.