Celebrities Gossip Lifestyle

Nuk po shihni ëndërr! Njihuni me VIP-at që këtë vit festojnë 50-vjetorin e lindjes!

Duket se koha dhe plakja janë thjesht të pafuqishme kur bëhet fjalë për disa të famshëm që duket se nuk ndryshojnë me kalimin e viteve. Mosha është vetëm një numër, por është e vështirë të besohet se disa prej tyre festojnë 50-vjetorin e lindjes këtë vit. Ne u befasuam kur mësuam se këta personazhe të njohur të botës së showbiz-it pritet të mbushin për pak ditë 50 vjeç/e.

U bëtë kurioz e dimë, zbulojini cilët janë ata:

Drea de Matteo mbush 50 vjeçe më 19 janar

Gabriel Macht mbush 50 vjeç më 22 janar

Leslie Mann mbush 50 vjeçe më 26 mars

Jennie Garth mbush 50 vjeçe më 3 prill

Jennifer Garner mbush 50 vjeçe më 17 prill

Carmen Electra mbush 50 vjeçe më 20 prill

Dwayne Johnson mbush 50 vjeç më 2 maj

Busta Rhymes mbush 50 vjeç më 20 maj

Robin Tunney mbush 50 vjeçe më 19 qershor

Sofía Vergara mbush 50 vjeçe më 10 korrik

Scott Foley mbush 50 vjeç më 15 korrik

Gwyneth Paltrow mbush 50 vjeçe më 27 shtator

Eminem mbush 50 vjeç më 17 tetor

Dita Von Teese mbush 50 vjeçe më 28 shtator

Cameron Diaz mbush 50 vjeçe më 30 gusht

Ben Affleck mbush 50 vjeç më 15 gusht

Selma Blair mbush 50 vjeçe më 23 qershor